Teboil Kortiton tankkaus ammattiliikenteelle

Teboil Kortiton tankkaus on ammattiliikenteelle tarkoitettu nopea ja turvallinen tapa maksaa polttoaineostot Teboilin D-automaateilla.

MITÄ KORTITON TANKKAUS ON?

Kun yritykselläsi on Teboil D-korttisopimus, voit valita käytetäänkö polttoaineostoihin Teboil D-korttia vai tehdäänkö ostot kortittomasti. Kortiton tankkaus toimii kaikilla Teboilin D-automaatilla. D-kortti ja kortiton vaihtoehto voivat toki olla käytössä samanaikaisesti.  

Teboil Kortiton tankkaus nopea ja turvallinen tapa maksaa polttoaineostot Teboilin D-automaatilla. Se perustuu etätunnistukseen, jossa polttoainepistooli ja polttoainesäiliön suun ympärille asennettu anturirengas ottavat langattomasti yhteyttä toisiinsa radiotaajuutta käyttäen. Tankkauspistoolissa oleva lukija antaa tankkausluvan.

Anturirengas sisältää samat tiedot kuin asiakkaan D-kortti eli asiakas voi tankata D-automaatilla kaikkia niitä polttoainelaatuja kuin D-kortillakin. Tankkauksen maksamiseen ei tarvitse käyttää enää maksupäätettä eikä D-korttia. Tankattuaan asiakas voi halutessaan tulostaa kuitin korttiautomaatista ja ostot näkyvät KorttiExtranet palvelussa.

Miksi valita Teboil Kortiton tankkaus?

▶ Nopein tapa tankata. Aikaa ei kulu kortin syöttämiseen automaatilla eikä tunnusluvun näppäilyyn.
▶ Virhetankkausten poistuminen. Jokainen anturirengas koodataan oikealle tuotteelle.
▶ Vaivattomuus. Ei tarvetta kortille tai tunnusluvulle.
▶ Turvallinen tankkaus. Anturirenkaan väärinkäyttö on käytännössä mahdotonta.
▶ Kuljettajien turvallisuus. Ei korttien tai käteisen rahan käsittelyä tankkauspisteessä.
▶ Luotettavuus. Polttoainepumpun toiminta lakkaa, kun pistooli otetaan pois polttoainesäiliön suuaukosta.

Näin saat käyttöösi Kortittoman tankkauksen

Anturirenkaan asennus on asiakkaalle vaivaton ja onnistuu Teboilin yhteistyökumppanin luona tai asiakkaan tiloissa. Teboilin yhteistyökumppanin luona asennus on kiinteähintainen, johon sisältyy yhden tai useamman anturirenkaan (diesel, moottoripolttoöljy ja AdBlue® -ureavesiliuos) asennus per ajoneuvo.

Lisätietoa Teboilin kortittomasta tankkauksesta saat ottamalla yhteyttä Teboilin asiakaspalveluun 020 470 0900, asiakaspalvelu@teboil.fi tai omaan aluemyyntipäällikköösi.