Teboil Yrityskortti

Teboil Yrityskortti on joustava ja helppo tapa yrityksen henkilö- ja pakettiautojen polttoaine- ja huoltamokustannusten hallintaan. Teboil Yrityskortilla saa alennusta bensiinin ja dieselin mittarihinnoista kaikilta Teboil-huoltoasemilta ja -automaattiasemilta lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia ja raskaan liikenteen D-automaatteja.  Lisäksi kortilla saa autokemikaaleista ja pesuista 10 % alennuksen sekä kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Teboil-huoltoasemilla. 

(Huom! Ammattiliikenne- ja koneyrittäjä, valitse D-kortti; Teboil Yrityskortti ei käy maksuvälineenä D-automaateilla).

Kolme ostoluokkaa

Yrityskortin osto-oikeudet määrittelevän ostoluokan voi valita käyttötarpeen mukaan:

Polttoainekortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä ja pesuja. Kortissa on tunnuksena kohokirjain ”P”.

Rajoitetun osto-oikeuden kortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä, voiteluaineita, autotarvikkeita ja autokemikaaleja sekä huoltoja ja pesuja. Kortissa on tunnuksena kohokirjain ”R”.

Rajoittamattoman osto-oikeuden kortti oikeuttaa kaikkien Teboil-huoltoasemilla ja -automaateilla myynnissä olevien tuotteiden ja palveluiden ostoon lukuun ottamatta rahapelejä. Kortissa ei ole osto-oikeuden rajoitusta ilmaisevaa kohokirjainta.

Korttikohtainen ostoerittely

Yrityskorttiostot laskutetaan asiakkaan valinnan mukaan kerran tai kahdesti kuukaudessa. Laskun liitteenä saa korttikohtaisen ostoerittelyn. Jokaisessa laskussa näkyy myös ostokertymä kalenterivuoden alusta lähtien. Teboil Yrityskortti on koroton, eikä siitä peritä tilinhoitomaksua.

Täytä korttihakemus tai pyydä tarjous

Täytä Teboil Yrityskorttihakemus heti tai lähetä meille yrityskorteista tarjouspyyntö.

Nyt myös uusi vaihtoehto: Teboil Älytankkaus

Teboil Älytankkaus on uusi, nopea ja turvallinen tapa tankata yrityksen henkilö- ja pakettiautot ilman maksukorttia. Lue lisää >>