Yrityskortti henkilö- ja pakettiautoille

Teboil Yrityskortti on kuluton polttoainekortti yrittäjille ja yrityksille, joilla on henkilö- ja pakettiautoja. Valitse D-kortti, mikäli tarvitset ammattiliikenteen D-automaattiverkostoa.

ALENNUSTA POLTTOAINEISTA, AUTOKEMIKAALEISTA JA PESUISTA

Teboil Yrityskortilla käytössäsi on 300 tankkauspaikkaa ja saat alennusta bensiinistä ja dieselöljystä Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta. Lisäksi kortilla saa 10 % alennuksen autokemikaaleista ja pesuista. Yrityskortti käy maksuvälineenä myös Teboil Express –automaattiasemilla, mutta polttoainealennuksia Express-asemilta ei saa.

Hae Yrityskorttia
Ammattiliikennöitsijä ja koneyrittäjä, tutustu Teboil D-korttiin

KOLME OSTOLUOKKAA KÄYTTÖTARPEEN MUKAAN

Yrityskortin osto-oikeudet määrittelevän ostoluokan voi valita käyttötarpeen mukaan:

Polttoainekortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä ja pesuja. Kortissa on merkintä "OSTOLUOKKA P”.

Rajoitetun osto-oikeuden kortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä, voiteluaineita, autotarvikkeita ja autokemikaaleja sekä huoltoja ja pesuja. Kortissa on merkintä "OSTOLUOKKA R”.

  • Rajoittamattoman osto-oikeuden kortti oikeuttaa kaikkien Teboil-huoltoasemilla ja -automaateilla myynnissä olevien tuotteiden ja palveluiden ostoon lukuun ottamatta rahapelejä. Kortissa ei ole osto-oikeuden rajoitusta ilmaisevaa merkintää.

LASKUTUS

Teboil Yrityskortti on maksuton, eikä siitä peritä tilinhoitomaksua. Yrityskorttiostot laskutetaan asiakkaan valinnan mukaan kerran tai kahdesti kuukaudessa. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskun liitteenä saa korttikohtaisen ostoerittelyn. Jokaisessa laskussa näkyy myös ostokertymä kalenterivuoden alusta lähtien.

KORTTIEXTRANET KÄYTÖSSÄSI 24/7

Asiakkaanamme saat myös käyttöösi maksuttoman KorttiExtranet –palvelun, jossa voit asioida sinulle sopivana ajankohtana. KorttiExtranetistä näet korttisopimuksiin ja laskutukseen liittyvät yksityiskohdat, teet lisäkorttitilaukset ja käytössäsi on erilaisia valmiita raportteja yrityksesi tarpeisiin. Lisäksi voit seurata Yrityskorteilla tehtyjä ostoja lähes reaaliajassa.

Tutustu KorttiExtranettiin

HAE YRITYSKORTTIA TAI PYYDÄ TARJOUS

Täytä sähköinen hakemus. Voit myös laittaa meille tarjouspyynnön niin räätälöimme yrityksellesi sopivan tarjouksen.

 Täytä hakemus

Pyydä tarjous

Tutustu maksuvälinesopimusehtoihin.

Teboil Älytankkaus - fiksuin tapa tankata

Teboil Älytankkaus on nopea ja turvallinen tapa tankata kortittomasti yrityksen henkilö- ja pakettiautot.

Lue lisää

Teboil-mobiilisovellus

Teboilin uudella mobiilisovelluksella tankkaaminen on nopeaa ja helppoa!

Lue lisää