Teboil Älytankkaus - fiksuin tapa tankata

Teboil Älytankkaus on uusi, nopea ja turvallinen tapa tankata yrityksen henkilö- ja pakettiautot.

Älytankkaus


Auton polttoainetankin täyttöaukon yhteyteen asennetaan älytankkausanturi, johon koodataan autoon soveltuva polttoainetyyppi sekä yrityksen sopimuksen mukaiset ostoehdot. Tankkaamiseen ei tarvita maksukorttia eikä tunnusluvun näpyttelyä - ajat vain Teboil Älytankkausmittarille ja alat tankata.

5 syytä valita Teboil Älytankkaus >>

Älytankkaus


Polttoainetta voi tankata vain ajoneuvoon, jossa on sopimuksen mukainen älytankkausanturi. Polttoainepistooli tunnistaa auton älytankkausanturin langattomasti radiotaajuutta käyttäen. Tämän jälkeen polttoainepistoolissa oleva lukija antaa tankkausluvan. Tankkauksen jälkeen voit halutessasi tulostaa kuitin korttiautomaatista. Tankkaukset näkyvät myös reaaliaikaisesti maksuttomassa Teboil KorttiExtranet -palvelussa.

Näin saat käyttöön Teboil Älytankkauksen >>

Älytankkaus

Ei maksukortin käyttöön ja säilytykseen liittyviä riskejä, kuten kortin katoaminen, kopiointi tai tunnusluvun urkinta.
Ei väärinkäyttömahdollisuutta - polttoainetta voi tankata vain ajoneuvoon, jossa on sopimuksen mukainen älytankkausanturi.
Ei virhetankkausmahdollisuutta -  auton polttoainetyyppi koodataan älytankkausanturiin, ja Teboil Älytankkausmittareilla autoon pystyy tankkaamaan vain kyseistä polttoainetta.

Katso, miten helppoa Teboil Älytankkaus on: