Tietosuojailmoitus

Vastuullisena toimijana haluamme huolehtia siitä, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisella tavalla. Lue lisää miten Teboil käsittelee henkilötietojasi.

Mitä tarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietoja hyvin erilaisia tarkoituksia varten ja kuvaamme tässä niitä tarpeita ja tilanteita, joita toiminnassamme syntyy erilaisten henkilötietojen käsittelylle.

Asiakasrekisterin tietoja käsittelemme asiakassuhteen hoitamista ja kehittämistä varten.

Sidosryhmärekisterin tietoja käsittelemme liiketoimintamme kehittämistä ja yritysyhteistyötä varten.

Markkinointirekisterin tietoja käsittelemme palveluidemme markkinointia varten.

Työnhakijarekisterin tietoja käsittelemme rekrytointipäätösten tekemistä varten.

Työntekijärekisterin tietoja käsittelemme työantajavelvoitteiden hoitamista varten.

Kameravalvontarekisterin tietoja käsittelemme turvallisuuden varmistamista varten.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen.

Kenelle luovutamme tai siirrämme tietojasi?

 Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mikäli toimintamme sitä edellyttää tai olet antanut meille suostumuksen luovutusta varten. Tällaisia tahoja voivat olla esimerkiksi yhteistyökumppanimme ja viranomaiset.

Olemme myös tehneet sopimuksia tiettyjen palveluntarjoajien kanssa, jotka osana tarjoamaansa palvelua voivat käsitellä henkilötietojasi meidän puolestamme. Näissä tilanteissa olemme tehneet asianmukaiset sopimukset palveluntarjoajien kanssa ja olemme näin varmistaneet henkilötietojen asianmukaisen käsittelyn myös näissä tilanteissa.

Miten suojaamme tietojasi?

 Tietojen asianmukainen suojaaminen on meille tärkeää ja käytössämme on erilaisia teknisiä ja organisatorisia menetelmiä ja suojakeinoja, joilla pyrimme varmistamaan riittävän tietoturvan henkilötiedoille. Lisäksi rajoitamme henkilöstön pääsyä tietoihin eri rooleihin perustuvilla käyttöoikeuksilla.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

 Säilytämme tietojasi niin kauan kuin ne ovat tarpeen toimintamme tai meitä velvoittavan lainsäädännön kannalta. Säilytysajat vaihtelevat eri rekistereiden välillä.

Yksilön oikeudet

Sinulla on tietyissä tilanteissa mahdollisuus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, voit esimerkiksi antaa suostumuksesi suoramarkkinoinnin lähettämiseen tai vastaavasti voit sen kieltää. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada pääsy omiin tietoihisi tai mahdollisuus vaatia tietojesi poistamista tai virheellisten tietojen päivittämistä.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen tietosuojakäytäntöihimme tai haluat käyttää sinulle kuuluvia oikeuksia, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse: tietosuoja@teboil.fi.