Polttoaineet

Max Drive

Teboilin polttoaineet ovat nyt Max Drive -polttoainetuoteperhe. Uuden sukupolven lisäaineistuksella säästöjä polttoainetalouteen!

Lue lisää

Teboil Bensiini

Teboil Bensiinien lisäaineistus pitää auton polttoainejärjestelmän ja moottorin puhtaana sekä kulutuksen ja pakokaasupäästöt mahdollisimman alhaisina.

Lue lisää

Teboil Diesel

Teboil Diesel on korkealaatuinen dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää

Teboil Green+ Uusiutuva Diesel

Kaikille dieselmoottoreille soveltuva Teboil Green+ on sataprosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistettu dieselpolttoaine.

Lue lisää

Teboil Green+ Uusiutuva Polttoöljy

Nykyaikainen polttoöljy vaativiinkin tarpeisiin. Valmistettu kokonaan jäte- ja tähderaaka-aineista.

Lue lisää

Teboil Moottoripolttoöljy

Rikitön Teboil Moottoripolttoöljy sopii sekä kone- että lämmityskäyttöön. Tuotteen ominaisuudet on viritetty suomalaisiin vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää

Teboil Laivapolttoaineet

Laivapolttoöljyt eli laivabunkkeri on merkittävä osa Teboilin raskaan ja kevyen polttoöljyn tarjonnasta. Toimitamme laivapolttoaineita Suomen satamiin.

Lue lisää

Teboil Raskaspolttoöljy

Teboil toimittaa vähärikkisiä (alle 1,0 %) öljylaatuja. Oma maahantuonti ja maanlaajuinen varastoverkosto takaavat varmat toimitukset kaikkialle Suomeen, kaikissa olosuhteissa.

Lue lisää

Lämmitysöljy kotitalouksille

Teboil Lämmitysöljyllä lämmität kotisi taloudellisesti. Luotettava ja nopea toimitus!

Lue lisää