2T- ja 4T-erikoismoottoriöljyt

Teboilin valikoimasta löytyy erikoistuotteet sekä kaksi- että nelitahtisille moottoreille niin moottoripyörille, veneille kuin pienmoottoreillekin. Teboilin 2T- ja 4T- öljyt on valmistettu Haminassa. Kausiajoneuvojen öljynvaihto on hyvä tehdä käyttökauden lopuksi, sillä puhdas öljy antaa säilytyksessä olevalle moottorille parhaan suojan.

2T-MOOTTORIÖLJYT

Teboil 2T Bike

Teboil 2T Bike on täyssynteettinen öljy, joka on kehitetty tehokkaisiin kaksitahtimoottoreihin. Se soveltuu erinomaisesti kuumana käyviin ja korkealla pyörintänopeudella toimiviin ilma- ja vesijäähdytteisiin moottoreihin. 2T Bike antaa moottorille erittäin hyvän kulumissuojan ja sillä on vähäinen savunmuodostustaipumus. Se sopii sekä tuoreöljy- että seosvoiteluun.

Suorituskyky: API TC; JASO FD; ISO-L-EGD; ISO GD++; Husqvarna; Piaggio Hexagon

Teboil 2T Snow

Teboil 2T Snow on täyssynteettinen erikoisöljy moottorikelkkakäyttöön. 2T Snow sopii erinomaisesti myös muihin kylmissä olosuhteissa toimiviin kaksitahtimoottoreihin. Erinomaiset kylmäominaisuudet sekä korkealuokkainen ja tehokas lisäaineistus varmistavat luotettavan voitelun ääriolosuhteissa. 2T Snow soveltuu sekä tuore- että seosvoiteluun ja sillä on erinomainen kulumissuoja ja vähäinen savunmuodostus.

Suorituskyky: API TC; JASO FD; ISO-L-EGD; ISO GD++; Rotax 253

Teboil 2T Snow Racing

Teboil 2T Snow Racing on täyssynteettinen erikoisöljy nykyaikaisiin polttoaineen suoraruiskutus 2-tahtimoottoreilla varustettujen moottorikelkkojen käyttöön. 2T Snow Racing sopii erinomaisesti myös muihin kylmissä olosuhteissa toimiviin korkean suorituskyvyn kaksitahtimoottoreihin. Erinomaiset kylmäominaisuudet sekä korkealuokkainen ja tehokas lisäaineistus varmistavat luotettavan voitelun ääriolosuhteissa. 2T Snow Racing soveltuu sekä tuore- että seosvoiteluun ja sillä on erinomainen kulumissuoja ja vähäinen savunmuodostus. 2T Snow Racing tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ja optimaalisen suorituskyvyn 2-tahtimoottoreille.

Suorituskyky: API TC, JASO FD, ISO-L-EGD, SAE J1536 Class 4 (F/M)

Teboil 2T Power Mix

Teboil 2T Power Mix on laadukas puolisynteettinen 2-tahtimoottoriöljy skoottereihin, mopoihin , moottorisahoihin ja moniin muihin 2T-moottoreihin. Se suojaa moottoria luotettavasti kulumista vastaan, palaa puhtaasti auttaen pitämään männät, pakokaasujärjestelmät sekä sytytystulpat puhtaampina. Sopii sekä tuore- että seosvoitelukäyttöön.

Suorituskyky: API TC; JASO FD; ISO-L-EGD

Teboil 2T Mix

Teboil 2T Mix on kaksitahtimoottoriöljy vanhempia kaksitahtimoottoreita varten. Se sopii sekä tuore että seosvoideltujen mopojen, moottorikelkkojen, moottorisahojen, puutarhakoneiden jne. voiteluun. Katalysaattoreilla varustettuihin kaksitahtimoottoreihin suosittelemme ensisijaisesti Teboil 2T Bike-, 2T  Power Mix ja Teboil 2T Snow -öljyjä.

Suorituskyky: API TC

Teboil 2T Special Outboard

Teboil 2T Special Outboard on erikoisöljy nykyaikaisten kaksitahtisten perämoottoreiden voiteluun. Öljy sisältää ns. tuhkautumattomia lisäaineita, joiden ansiosta moottorin karstautuminen on vähäisempää kuin käytettäessä tavallista kaksitahtimoottoriöljyä.Tämä on erityisen tärkeää moottoreissa, joissa käyntilämpötila on alempi johtuen tehokkaasta kylmävesijäähdytyksestä. 2T Special Outboard pitää moottorin männät, pakokanavat ja sytytystulpat tehokkaasti puhtaina ja antaa hyvän suojan moottorin kulumista ja korroosiota vastaan.

Ilma- ja kuumavesijäähdytettyihin moottoreihin suosittelemme paremman kuumavoitelun omaavia 2T Bike-, 2T Snow- ja 2T Mix -öljyjä.

Suorituskyky: API TD, NMMA: TC-W3

4T-MOOTTORIÖLJYT

Teboil 4T SuperBike Oil

Teboil 4T SuperBike Oil on täyssynteettinen erikoismoottoriöljy moottoripyöriin ja muihin nelitahtisiin pienmoottoreihin erityisesti, kun ne on varustettu öljykylpykytkimillä. Sillä on erittäin hyvät kuumaominaisuudet ja viskositeetin pysyvyys. Öljyn kitka- ja paineenkestoominaisuudet on määritelty tarkkaan vaihteistoihin ja öljykylpykytkimiin sopiviksi. Se säilyttää moottoria kulumiselta suojaavat ja kytkimen toimintaa parantavat ominaisuudet kaikkein rasittavimmissa olosuhteissa koko öljynvaihtovälin. 4T SuperBike soveltuu hyvin myös useimpiin vaihteistoihin kaksitahtimoottoripyörissä.

Viskositeetti: SAE 15W-50
Suorituskyky: API SL, SJ, SH, SG ja JASO MA, API GL-1

Teboil 4T Special Motorboat

Teboil 4T Special Motorboat on erityisesti nelitahtisille venemoottoreille suunniteltu öljy. Se täyttää sekä bensiinikäyttöisten perämoottorien erikoisluokituksen NMMA FC-W että myös yleisempien sisäperämoottorien vaatimat bensiini- ja dieselmoottoriluokitukset. Ominaisuuksissa on tehostetusti huomioitu erityyppiset kuormitusolosuhteet, kosteat käyttöolosuhteet, venemoottorien poikkeukselliset rakenteet sekä pitkän talvisäilytyksen vaatimat suojaustarpeet. 4T Special Motorboat on erinomainen valinta veneiden sisä- ja ulkolaitamoottoreihin.

Viskositeetti: SAE 10W-40
Suorituskyky: NMMA FC-W, API SL/CF, CH-4, CG-4, Volvo VDS-2

Teboil Pienkoneöljy

Teboil Pienkoneöljy on nelitahtimoottorilla varustettujen pienkoneiden erikoisöljy. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ruohonleikkurien, jyrsimien, oksasilppurien ja pienaggregaattien moottorit.

Viskositeetti: SAE 30
Suorituskyky: API SJ, SF