Teboil Maksuaikakortti

Maksuaikakortilla saat kaikki kanta-asiakasedut ja lisäksi saat maksuaikaa ostoksillesi. 

KÄTEVÄ MAKSUVÄLINE TEBOILILLA

Teboil Maksuaikakortilla maksat helposti ja sujuvasti kaikki autoiluusi liittyvät ostot Teboililla, polttoaineista pesuun ja ruokailuun. Kanta-asiakasetuihin kuuluvat alennus bensiinistä ja dieselöljystä sekä kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakasedut Teboil-huoltoasemilla.

Maksuaikortilla tehdyt ostot laskutetaan kerran kuussa ja maksuaikaa on 14 vuorokautta. Tilinhoitomaksu 1,35 euroa veloitetaan vain, jos on laskutettavaa. 

 Hae korttia 

Maksuaikakortin korttisopimusehdot

KADONNEEN KORTIN SULKEMINEN

Mikäli korttisi katoaa tai varastetaan, suljet kortin helposti ja nopeasti soittamalla  maksuttomaan palvelunumeroon 0800 126 60 (palvelee 24 h/vrk).

TEBOIL KORTTIEXTRANET HELPOTTAA KORTTIHALLINTAA

Teboil KorttiExtranet on maksuton verkkopalvelu korttiasiakkaillemme, jota voit käyttää silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkopalvelussa voit esimerkiksi seurata polttoainekorteilla tehtyjä ostoja lähes reaaliajassa ja tarkistaa vaivattomasti laskutukseen liittyvät yksityiskohdat. 

 Tutustu KorttiExtranettiin

Teboil-mobiilisovellus

Teboilin uudella mobiilisovelluksella tankkaaminen on nopeaa ja helppoa!

Lue lisää

Kampanjat ja edut asemilla

Katso ajankohtaiset kilpailut, kanta-asiakkaiden polttoaine-edut sekä Teboil-kauppiaiden tarjoamat kuukausittain vaihtuvat edut huoltamoilla.

Lue lisää