Tilaa lämmitysöljyä

Teboil Lämmitysöljyllä lämmität kotisi taloudellisesti ja luotettavaisin mielin. Meille on kunnia-asia palvella sinua ystävällisesti. Osana hyvää asiakaspalvelua on myös nopea toimitus, joka on mahdollista valtakunnallisen jakeluverkoston avulla.

Tee tilaus helposti verkkokaupassa tai asiakaspalvelussa

1. Laske päivän hinta hintalaskurissa tai soita asiakaspalveluumme 0800 183 300 (ark. klo 7-18).

2. Valitse hintalaskurissa ensin tuote Teboil Lämmitysöljy tai lisäaineistettu Teboil Activ Lämmitysöljy, syötä laskuriin tilausmäärä ja postinumero. Lue lisätietoa tuotteistamme.

3. Laskettuasi hinnan, siirry verkkokauppaan Tilaa-painikkeen kautta tai soita asiakaspalveluumme 0800 183 300 (ark. klo 7-18)

Laske päivän hinta  Tilaa  lämmitysöljyä  Tutustu tuotteisiin

Valmistaudu lämmitysöljytoimitukseen

- Tilaus kannattaa jättää hyvissä ajoin. Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää, mutta haastavien keliolosuhteiden ja nopeastikin muodostuvien tilausruuhkien johdosta toimitusaika saattaa olla myös pidempi. Tilaus kannattaa tehdä ainakin kaksi viikkoa ennen öljyn loppumista.

- Toimituksen vastaanotto ei edellytä paikallaoloasi, mikäli täyttöaukko on auki ja pääsy purkupaikalle esteetön (esim. lumityöt tehtynä).

- Toimittamisen edellytyksenä on, että säiliö on varustettu toimivalla ylitäytönestimellä.

- Jos täyttöputken suu on yli 1,5 metrin korkeudella, säiliöauton kuljettajalle on oltava turvallinen työtaso. Lue lisää 

- Säiliöauton on päästävä lähelle täyttöpaikkaa ja täyttöliittimen on oltava asetusten mukainen nokkavipuliitin.

- Purku tulee voida tehdä normaalilla täyttöpaineella.

- Säiliön täytön tulee aina tapahtua ulkotiloista käsin. Suurempien öljyvahinkojen välttämiseksi niin sanotut sisätäytöt ovat kiellettyjä.

- Muista myös puhdistuttaa öljysäiliö säännöllisesti ja suositusten mukaisesti, jolloin voit nauttia öljylämmityksestä entistä huolettomammin. Lue lisää UKK / lämmitysjärjestelmän toimintaongelmat 

Tarkistuslista ennen toimitusta

Yleiset toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille