Teboil Lämmitysöljy kotitalouksille

Teboil toimittaa kotitalouksille lämmitysöljyn luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Teboilin kotilämpöpalvelu on kotitalouksille räätälöity monipuolinen ja turvallinen kokonaispalvelu.

Teboilin kevytpolttoöljyt Motor/Lämmitys ja Motor/Lämmitys Activ tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittelevat Teboilin kevytpolttoöljyjä. Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

Kotilämpöbonus 

Teboilin kotilämpöpalvelu on kotitalouksille räätälöity monipuolinen ja turvallinen ratkaisu. Voit halutessasi jakaa maksusi jopa viiteen kuukausittaiseen maksuerään. Kanta-asiakasetuna lämmitysöljytilauksistasi kertyy KotilämpöBonusta kalenterivuosittain. Voit liittyä Teboil kanta-asiakkaaksi esimerkiksi tilauksen yhteydessä.

Ostomäärä litraa vuodessa Bonus
 2000 - 2499 10 €
 2500 - 2999 15 €
yli 3000 20 €


Bonukset hyvitetään automaattisesti seuraavan kalenterivuoden ensimmäisen tilauksen laskusta.

Maksuton tilauspalvelu

Tee tilauksesi netissä tai tilaa soittamalla ilmaiseen tilausnumeroon 0800 183 300 arkisin klo 7-18 (beställningar på svenska 0800 183 20, vardagar kl. 7-18).

Hyötytietoa öljylämmityksestä

Monipuolista tietoa öljylämmityksestä, lämmitysjärjestelmän kunnossapidosta ja energiansäästövinkkejä saat Suomen Lämmitystiedon öljylämmittäjille suunnatulta neuvontasivustolta www.oljylammitys.fi