Kotitalouksille

Teboil Nestekaasu soveltuu mainiosti kotitalouksien ja vapaa-ajan tarpeisiin.

Kaasupullot

Pullotettu nestekaasu sopii nopean lämmöntuoton ja puhtaan palamisen ansiosta mitä moninaisimpaan käyttöön: grillaamiseen, matkailuautojen ja -vaunujen, veneiden sekä vapaa-ajan asuntojen lämmitys- ja energialähteeksi, ruoan laittoon kaasuliesissä sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Teboil Nestekaasua on saatavissa teräs- ja komposiittipulloissa Teboil-huoltoasemilta ja muilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Kaasupullot kotitalouskäyttöön

Kotiin, grillaamiseen ja vapaa-aikaan sopivat painoventtiileillä (PV) varustetut  2 kg, 5 kg ja 11 kg teräspullot sekä kevyet 5 kg ja 10 kg komposiittipullot.

HUOM! Lakisääteisen paineastioiden  tarkastusmenettelyn edellyttämien varaosien ja tarvikkeiden puuttumisesta johtuen Oy Teboil Ab joutuu luopumaan 6 kg komposiittipullojen käytöstä 2017. Jatkamme 6 kg komposiittipullon vastaanottamista Teboil-huoltamoilla vuoden 2019 loppuun, ja myönnämme palautuksen yhteydessä ostetusta 5 kg teräs- tai komposiittipullosta 30 € alennuksen.

Matkailuautoon ja -vaunuun sekä veneeseen oikea valinta on 11 kg teräspullo kierreventtiilillä (KV).

Nestekaasupullon koko ilmoitetaan sisään mahtuvan kaasumäärän mukaan. Myytyjä pulloja ei lunasteta takaisin, vaan ne toimivat ns. vaihtopulloina eli tyhjän kaasupullon voi vaihtaa täyteen samankokoiseen ja -tyyppiseen kaasupulloon.

Lisätietoja ja tarkempia nestekaasun käyttöohjeita saat TUKESista.