Teboil Raskaspolttoöljy

Teboil toimittaa vähärikkisiä (alle 1,0 %) öljylaatuja. Oma maahantuonti ja maanlaajuinen varastoverkosto takaavat varmat toimitukset kaikkialle Suomeen, kaikissa olosuhteissa.

Teboilin asiantuntemukseen ja kokemukseen on luotettu 1960-luvulta asti. Asiakkainamme ovat jo vuosikymmeniä olleet muiden muassa eturivin suomalaiset metsäteollisuusyritykset, voimalaitokset ja alukset.

TASALAATUISTA RASKASPOLTTOÖLJYÄ LÄNSIMAISILTA JALOSTAMOILTA

Teboil Raskaspolttoöljy tulee pääasiassa länsimaisilta jalostamoilta, jotka jalostavat vähärikkisiä ja korkealaatuisia raakaöljyjä. Pitkäaikaiset toimitussopimukset ja Teboilin oma laadunvalvonta varmistavat raskaspolttoöljyn tasalaatuisuuden. Jokainen hankintaerä tarkastetaan akkreditoidussa laboratoriossa. Tuotteisiin lisätty tehokas palamiskatalyytti varmistaa, että palaminen on täydellisempää ja siten kuormittaa vähemmän ympäristöä ja säästää polttolaitteistoa. Teboil Raskaspolttoöljyt on kehitetty Suomen vaativiin olosuhteisiin.

TUOTELAADUT

  • Teboil HFO 100 LS on vähärikkinen raskaspolttoöljy, jonka viskositeetti on 100 cSt/50°. Se on hieman ohuempaa kuin muut raskaspolttoöljylaadut. Tämän vuoksi se sopii parhaiten pieniin raskasöljykattiloihin. Tyypillisiä tuotteen käyttäjiä ovat mm. puutarhat.
  • Teboil HFO 180 LS on vähärikkinen raskaspolttoöljy. Tuote soveltuu keskisuuriin ja suuriin raskasöljylaitoksiin. Tuote sisältää tehokkaan palamiskatalyytin, jonka ansiosta hiukkas- ja typpioksidipäästöt ovat alhaiset.
  • Teboil HFO 420 LS on vähärikkinen raskaspolttoöljy suurten ja keskisuurten öljykattiloiden tarpeisiin. Tuote sisältää tehokkaan palamiskatalyytin, jonka ansiosta hiukkas- ja typpioksidipäästöt ovat alhaiset.

Tuotetiedotteet
Käyttöturvallisuustiedote