UUTUUS: Teboil 2T Snow Racing

Täyssynteettinen erikoisöljy moottorikelkoille, joissa on suoraruiskutusmoottori

Etsitkö moottorikelkallesi parasta suorituskykyä vaativissa olosuhteissa? Teboil 2T Snow Racing on suunniteltu erityisesti nykyaikaisten polttoaineen suoraruiskutuksella varustettujen moottorikelkkojen tarpeisiin. Tämä täyssynteettinen erikoisöljy soveltuu erinomaisesti myös muihin kylmissä olosuhteissa toimiviin korkean suorituskyvyn kaksitahtimoottoreihin.

Erinomaiset kylmäominaisuudet

Teboil 2T Snow Racingin korkealuokkainen ja tehokas lisäaineistus ja erinomaiset kylmäjuoksevuusominaisuudet takaavat varman ja tehokkaan voitelun ääriolosuhteissa.

Soveltuu moneen käyttöön

Öljy soveltuu sekä tuore- että seosvoiteluun. Sitä voidaan käyttää niin neste- kuin ilmajäähdytteisissä 2T moottoreissa jotka vaativat öljyltä korkeaa suorituskykyä.

Tehokas suoja moottorillesi

Teboil 2T Snow Racing suojaa moottorin kriittisiä komponentteja luotettavasti kulumista vastaan ja pitää moottorin männät ja pakokanavat puhtaana karstasta pidentäen näin moottorin elinikää ja säilyttäen sen tehot. Alhainen savunmuodostus taipumus tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Älä tingi laadusta – valitse Teboil 2T Snow Racing

Valitsemalla Teboil 2T Snow Racing -öljyn valitset moottorikelkallesi parhaan mahdollisen suojan ja optimaalisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Lisätietoa

Lisätietoja saat alueesi myyntipäälliköltä,  tai sähköpostitse voiteluaineneuvonnasta.