UUTUUS! Teboil Super XLD XFE 5W-30 polttoainetaloudelliseen ajoon

Teboil Super XLD XFE 5W-30 on huippuluokan täyssynteettinen moottoriöljy ja se on suunniteltu viimeisimmän sukupolven raskaan kaluston dieselmoottoreille, jotka vaativat polttoainetaloudellisuutta ja vähäpäästöisyyttä.

Volvo VDS-5 suorituskyvyn vaatimukset täyttyvät

Öljy täyttää tiukat Volvo VDS-5 -suorituskyvyn vaatimukset, tarjoten erinomaisen suojan ja maksimaalisen polttoainetaloudellisuuden moderneissa, raskaimmissa ja vähäpäästöisimmissä moottoreissa.

Uusimman sukupolven Euro VI moottoreille

Teboil Super XLD XFE 5W-30 on suunniteltu erityisesti vapaasti hengittäville ja turboahdetuille moottoreille, jotka vaativat API FA-4 -luokituksen mukaista SAE 5W-30 -viskositeettiluokan moottoriöljyä. Öljy on kehitetty vastaamaan Mercedes-Benzin, Volvon, Renaultin ja Cumminsin uusimman sukupolven hyötyajoneuvojen moottoreiden tarpeita, joissa on EGR-, SCR- ja dieselhiukkassuodatinjärjestelmät EURO VI -päästömääräysten mukaisesti.

Erinomainen kulumisensuojaus ja suojaus korroosiota vastaan

Teboil Super XLD XFE 5W-30 tarjoaa erinomaisen kulumisensuojan, estäen sylinterin seinämien, mäntien, renkaiden ja venttiiliketjujen kulumista ja korroosiota.

Parempi polttoainetalous

Öljy on suunniteltu erityisesti maantieajoon pitkille matkoille. Se parantaa polttoainetaloutta uuden lisäaineteknologian ansiosta jopa 1.3% verrattuna perinteisiin SAE 15W-40 dieselmoottoriöljyihin.

Ei yhteensopiva aiempien API-öljyhuoltoluokkien kanssa

Teboil Super XLD XFE 5W-30 ei ole yhteensopiva aiempien API-luokkien kanssa. Siksi sitä ei saa käyttää muissa dieselmoottoreissa, jotka eivät edellytä edellä mainittuja suorituskykyjä.

Lisätietoa

Lisätietoja saat alueesi myyntipäälliköltä tai sähköpostitse voiteluaineneuvonnasta.