Oy Teboil Ab

Oy Teboil Ab markkinoi öljytuotteita ja niihin liittyviä palveluja yksityisille kuluttajille, yrittäjille, teollisuuden käyttöön sekä kunnille ja valtion laitoksille. Liikenteen palveluista yhtiö huolehtii valtakunnallisen huoltamoketjunsa ja dieselautomaattiverkostonsa kautta. 

Teboilin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoimintayksikköön. Huoltoasema- ja automaattiliiketoiminta vastaa noin 430 liikepaikan huoltoasema-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkostosta sekä Teboilin korteista. Suoramyyntiliiketoiminta vastaa polttoöljyjen ja dieselin yritys- ja tukkumyynnistä, lämmitysöljyn kuluttajamyynnistä sekä nestekaasun myynnistä. Voiteluaineliiketoiminta vastaa moottoriajoneuvoissa, työkoneissa ja teollisuudessa käytettävien Teboil-voiteluaineiden markkinoinnista.

Tuotevalikoiman perustuotteet ovat bensiinit, dieselpolttoaine, yhtiön Haminan tehtaan valmistamat voiteluaineet, nestekaasu ja kevyt ja raskas polttoöljy. Tuotteiden kehittämisessä etusijalla ovat niiden moitteeton tekninen toimivuus ja mahdollisimman vähäiset haittavaikutukset ympäristölle.

Teboil-huoltoasemien tavoitteena on tarjota lähialueen parasta palvelua. Osaavan kauppiasyrittäjän johtama Teboil on mukava ja helppo nopean asioinnin paikka. Liikepaikasta riippuen aseman palveluihin kuuluu polttoaineiden lisäksi kahvio-ravintola, pikaruokaa, päivittäistavaroiden ja autotarvikkeiden myymälä sekä auton pesu ja huolto.

TEBOIL VIETTÄÄ 90 V. JUHLIA

Toiminta-ajatuksenamme on olla tehokas, asiakasläheinen ja toimintaympäristönsä muutoksiin nopeasti reagoiva öljy-yhtiö. Lue lisää Teboilin arvoista, johtoryhmästä ja historiasta.

Lue lisää

Vastuullisuus

Huolehdimme omalta osaltamme yhteiskunnan toimivuudesta tarjoamalla maanlaajuisen polttoaineen myyntiverkoston kaupunkien keskustoista harvaanasutulle maaseudulle.

Lue lisää

Uutiset ja media

Teboilin uutiset, tiedotteet ja blogit sekä yhteystiedot medialle sekä aineistopankin löydät täältä.

Lue lisää

Ura Teboililla

Oy Teboil Ab on pitkän historian omaava, vakavarainen öljy-yhtiö. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön hyvästä viihtyvyydestä ja sitoutumisesta.

Lue lisää

Yhteystiedot

Täältä löydät Oy Teboil Ab:n yhteystiedot: numeron puhelinvaihteeseen, pääkonttorin posti- ja käyntiosoitteet, laskutusosoiteemme sekä aluekonttorien ja varastostojen yhteystiedot.

Lue lisää

Myydään/vuokrataan liiketilaa

Vuokrattavat ja myytävät liikepaikat.

Lue lisää

Tarjouspyynnöt

Parhaillaan avoinna olevat tarjouspyynnöt löydät alta. Pyydämme toimittajia esittämään tarjoukset kirjallisesti määräaikaan mennessä tarjouspyynnössä esitettyjen määritysten mukaisesti.

Lue lisää