Blogit

Kauppiuus kulkee suvussa

Karri ja Jarno Lehtinen ovat paikallisen Teboil Pirkkalan kauppiaita toisessa polvessa. ”Tässä työssä parasta on sosiaalisuus."

Lue lisää

Kauppiaita 18 vuoden kokemuksella!

Paikallisen Teboil Turjanhovin kauppiaat Satu ja Petri Mäkeläinen ovat toimineet aseman kauppiaina jo lähes 18 vuotta!

Lue lisää

Kaikkea kivaa kesään

Kesä on täällä ja hellettä riittää! Kesä on mitä parasta aikaa kotimaanmatkailulle. Jos matkakohde on vielä mietinnässä, nappaa alta vinkit ihaniin kesäretkiin paikallisten Teboil-kauppiaiden suosituksista!

Lue lisää

"Kaupungin paras lounaspaikka" - Teboil Severi Käpykankaan lounaspöydässä käy kuhina

Käpykankaan Teboil Severillä riittää tyytyväisiä lounastajia. Kauppias Seppo Halonen uskoo, että suositun lounaan salaisuus on ammattitaitoisessa henkilökunnassa, paikan päällä valmistetussa kotiruoassa ja hyvässä asiakaskokemuksessa.

Lue lisää

Rakkaudesta ruokaan – rehellistä kotiruokaa laadukkaista raaka-aineista

Teboilin kotiruokalounas uudistui – uudistunut lounas sisältää niin perinteisiä kuin tähän päivään muokattuja kotiruokia, raikkaan salaattipöydän sekä runsaan leipäpöydän herkullisine levitteineen. Uudistuksen tarkoitus on pyrkiä tarjoamaan terveellistä ja maukasta kotiruokaa laadukkailla raaka-aineilla.

Lue lisää

Näin syntyi Suomen kenties paras burgeri

Teboil uudisti ruokalistansa kesällä 2021 Street food -henkisillä annoksilla, joissa erinomainen maku syntyy laadukkaista aineksista. Ruokalistan tähtiannos onkin burgeri, jota tituleerataan myös Suomen parhaaksi burgeriksi.

Lue lisää

Valmistaudu talveen

Suomalaiset talviolosuhteet asettavat koneet ja laitteet koetukselle. Kova pakkanen haastaa voiteluöljyjen, polttoaineen sekä akun ominaisuudet. Pimeillä syys- ja talvikeleillä on tärkeää, että valot toimivat ja tuulilasi on puhdas. Polttimoiden ja pyyhkijänsulkien kunto onkin syytä tarkastaa hyvän sään aikana. Lisäksi lasinpesunestesäiliöön on kaadettava pakkasen kestävää pesuainetta. Liukkaisiin teihin kannattaa varautua vaihtamalla ajoissa talvirenkaat. Näin automatka jatkuu turvallisesti myös vaativammissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää

Laadunvarmistus toiminnan keskiössä

Aina silloin tällöin asiakas reklamoi, että lämmitysöljytoimituksen yhteydessä säiliöön on tullut vettä tai muita epäpuhtauksia. Ne ovat tukkineet suodattimen ja öljy palaa huonosti tai ei ollenkaan, mistä aiheutuu ylimääräistä puhdistus- ja huoltotyötä. Reklamaation selvittämisessä pitää tutkia sekä toimitusketju että myös asiakkaan oma laitteisto, säiliö ja tehdyt huoltotoimenpiteet.

Lue lisää

Oikeaa voitelua kaksitahtisille

Kesän lähestyessä veneet lasketaan vesille ja mopot ilmestyvät teille. Lumeton aika on sesonkia monille töille, joissa tarvitaan erilaisia pienkoneita kuten moottori- ja raivausahoja ja ruohotrimmereitä. Näissä koneissa kaksitahtiset moottorit ovat yleisiä, sillä niillä on suhteellisen kevyt ja yksinkertainen rakenne.

Lue lisää

Valinnan vaikeutta – vai helppoutta?

Mikä on oikea öljy minun autooni? Miksi vaihtoehtoja pitää olla niin paljon? Kun katsoo huoltoaseman tai valintamyymälän öljyhyllyä, valikoiman laajuus voi hämmentää. Tavallisen autoilijan ei tarvitse tuntea itseään tyhmäksi. Suhteellisen usein autoalan ammattilaisetkin joutuvat näkemään vähän vaivaa oikean öljyn löytämiseksi.

Lue lisää