Ruokalista

Uudistunut Teboil-ruokalista vie käsityksesi huoltoasemaruokailusta nextille levelille. Tällä sivulla esittelemme ruokalistan, joka on saatavilla kaikilta ruokaa tarjoavilta Teboil-asemilta.  Tutustu paikan päällä asemakohtaisiin ruokalistoihin, joista löydät muita herkullisia annoksia!

Panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolella valittuihin yhteistyökumppaneihin. Tule tutustumaan herkullisiin uutuusannoksiin ja päivitettyihin kestosuosikkeihin. Mikä on sinun valintasi?

Hampurilainen ranskalaisilla

Mehevä naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, Teboilin majoneesia, Myrttisen maustekurkkua, salaattia ja pikkelöityä punasipulia. Laktoositon.

Kasvishampurilainen ranskalaisilla

Mehevä Beyond Meat -kasvispihvi, cheddarjuustoa, Teboilin majoneesia, Myrttisen maustekurkkua, salaattia ja pikkelöityä punasipulia. Laktoositon.

Makkaraperunat

HK Sininen -makkaraa, ranskalaisia, kurkkusalaattia, sipulia, sinappia, ketsuppia ja savupekonimajoneesia. Laktoositon, gluteeniton.

Kanakori

Rapeaa broilerin sisäfileetä, ranskalaisia, dippikasviksia ja mangomajoneesia.

Päivänleike

Suomalainen porsaanleike 180 g, valitsemasi perunat ja kastike (bearnaisekastike / pippurikastike/ maustevoi). Gluteeniton.

Kanansiivet

Kanansiipiä Texas Pete-kastikkeella, sinihomejuustodippiä ja dippikasviksia. Voit valita annokseesi joko ristikkoperunat tai nauttia pelkästään rapeista siivistä.
Siivet 10 tai 20 kpl: laktoositon ja gluteeniton. Siivet ristikkoperunoilla: laktoositon.