Teboil Diesel

Teboil Diesel on korkealaatuinen dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Teboil Dieseliä voi tankata kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla sekä ammattiliikenteen D-automaateilla. Tuotetta on tarjolla vuodenajan mukaan eri kylmäkesto-ominaisuuksin. Useimmilla ammattiliikenteen D-automaateilla on myynnissä syksystä kevääseen kahta eri diesellaatua. 

Laatu Käyttö

Alin varastointilämpötila eli samepiste

Alin käyttölämpötila eli suodatettavuus
Teboil Diesel -10/-20 Ympäri vuoden -10 °C -20 °C
Teboil Diesel -29/-38 Talvi -29 °C -38 °C

 

Monipuolinen tehoaineistus

Teboil Diesel sisältää korkealaatuisen tehoaineistuksen, joka antaa tuotteelle hyvät kylmänkesto- ja voitelevuusominaisuudet. Lisäksi tehoaineistus säästää polttoaineen kulutuksessa pitämällä moottorin puhtaana, vähentämällä vaahtoamista tankattaessa ja parantamalla moottorin käynnistyvyyttä. Se estää myös ruiskutuspumpun ja muiden tärkeiden osien ennenaikaisen kulumisen.

erinomaiset kylmäNkesto-ominaisuudet

Teboil Dieselin kylmänkesto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa.  Diesel -10/-20 antaa turvaa ympärivuotiseen ajoon. Tuote soveltuu käytettäväksi jopa pikkupakkasilla, joten edullisia käyttökuukausia mahtuu enemmän vuoteen tuoden kustannussäästöjä yrityksellesi.