AdBlue®

AdBlue® -urealiuos vähentää dieselkäyttöisten ajoneuvojen päästöjä pelkistämällä typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi. Teboilin myymä AdBlue® soveltuu sekä raskaan kaluston että henkilö- ja pakettiautojen käyttöön. 

Mitä on AdBlue®?

AdBlue® on lisäaine, jota tarvitaan SCR-teknologiaa (SCR = Selective Catalytic Reduction) käyttävissä ajoneuvoissa. AdBlue® -liuoksen kulutus on noin 5 % dieselpolttoaineen kulutuksesta ja sitä tankataan ajoneuvossa sille varattuun erilliseen säiliöön.

AdBlue® -lisäaine pelkistää typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi, jotka poistuvat pakokaasujen mukana. AdBlue® -urealiuoksen avulla pakokaasujen jälkikäsittelyssä täytetään Euro 5/Euro 6 -pakokaasupäästönormien vaatimukset.

AdBlue® -liuosta on laajasti saatavissa Teboilin verkostossa ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotetta myös suoratoimituksena.

AdBlue® Teboil-verkostossa

AdBlue® -liuos on tankattavissa laajasti ympäri Suomen yli 180 ammattiliikenteen Teboil D-automaatilla. Teboil-huoltamoilla AdBlue® -liuosta on myynnissä 10 litran pakkauksessa sekä erityisesti henkilö- ja pakettiautokäyttöön soveltuvassa pienemmässä 3,5 litran pakkauksessa. Henkilö- ja pakettiautot voivat tankata AdBlue® -liuosta Kauniaisten, Espoo Olarin, Mustasaari Helsingbyn, Salo Savipajankadun, Turku Kaskentien ja Maarianhaminan Teboil-asemilla. 

AdBlue® suoratoimitukset yritysasiakkaille

Yritysasiakkaamme voivat tilata AdBlue® -liuosta myös suoratoimituksina. Vaihtoehtoina ovat:

Irtotoimitus asiakkaan säiliöön. Minimitoimitus 1 500 litraa.

1 000 litran CDS- tai IBC-kontti. Kontti on kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu sisäkäytössä. Kontin vaihtaminen täyteen on nopeaa ja siistiä. Suosittelemme hankittavaksi Teboilin kautta myös oheiskaluston: pumppu, tankkauspistooli, letkut ja liittimet sekä läpivirtausmittari.

200 litran tynnyri. Minimitilaus 1 tynnyri suoratoimituksena. Suosittelemme manuaalisen käsipumpun tilaamista samassa yhteydessä.

10 litran kannu. Minimitilaus 20 kannua suoratoimituksena.