D-kortti ammattiliikenteelle

Teboil D-kortti on kuluton ja koroton maksukortti ammattiliikenteelle ja koneyrittäjille. Mikäli etsit ratkaisua yrityksesi henkilö- ja pakettiautojen tankkaamiseen, tutustu Teboil Yrityskorttiin.

ALENNUSTA POLTTOAINEISTA ja adblue®-liuoksesta

Teboil D-kortilla tankkaat sopimushintaan Teboilin laadukkaita, kylmäkesto-ominaisuuksiltaan erinomaisia dieseleitä ja moottoripolttoöljyjä sekä AdBlue®-urealiuosta.  

Pyydä D-korttitarjous

Hae D-korttia

VAHVA VERKOSTO

Asiakkaanamme käytössäsi on ammattiliikenteen laaja, valtakunnallinen yli 200 D-automaatin verkosto. Jokaisella D-automaatilla on kortiton tankkausmahdollisuus ja verkostossa on runsaasti nelilaatupisteitä (AdBlue®, moottoripolttoöljy ja syksystä kevääseen kahta kylmäkesto-ominaisuuksiltaan erilaista diesellaaatua). Yhteensä käytössäsi on yli 400 aseman tankkausverkosto (huoltamot, automaattiasemat sekä Express-automaattiasemat). 

Tutustu kortittomaan tankkaukseen

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Toimitamme tuotteita myös asiakkaiden säiliöihin.  Säiliötoimituksissa asiakkaamme arvostavat Teboilin toimitusnopeutta ja -varmuutta. 

Kolme ostoluokkaa

Teboil D-kortin osto-oikeudet määrittelevän ostoluokan voi valita käyttötarpeen mukaan:

  • A-ostoluokan kortilla voi tankata dieseliä, moottoripolttoöljyä ja AdBlue® -urealiuosta kaikista Teboilin automaateista.
  • B-ostoluokan kortilla voi maksaa automaattien lisäksi myös Teboil-huoltoasemien kassoilla.

C-ostoluokan kortilla voi lisäksi ostaa myös bensiiniä sekä kaikkia Teboil-huoltoasemien tuotteita ja palveluita lukuun ottamatta rahapelejä.

Laskutus

Teboil D-kortti on koroton, eikä siitä peritä tilinhoitomaksua. D-korttiostot laskutetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Laskun saa paperisena tai sähköistä laskutussopimusta käyttäen. Maksuehto on 14 pv netto laskun päiväyksestä. Laskun liitteenä saa korttikohtaisen ostoerittelyn. Lisäksi laskulla voi seurata ajoneuvon keskikulutusta syöttämällä ajokilometrit aina tankkauksen yhteydessä. Jokaisessa laskussa näkyy myös ostokertymä kalenterivuoden alusta lähtien.

TEBOIL KORTTIEXTRANET

Asiakkaanamme saat myös käyttöösi KorttiExtranet –palvelun, jossa voit asioida sinulle sopivana ajankohtana. KorttiExtranetistä näet korttisopimuksiin ja laskutukseen liittyvät yksityiskohdat, teet lisäkorttitilaukset ja käytössäsi on erilaisia valmiita raportteja yrityksesi tarpeisiin. Lisäksi voit seurata D-korteilla tehtyjä ostoja lähes reaaliajassa.

Tutustu KorttiExtranettiin

Täytä korttihakemus tai pyydä tarjous

Lähetä Teboil D-korttihakemus sähköisesti.  Voit myös laittaa meille tarjouspyynnön niin räätälöimme yrityksellesi sopivan tarjouksen.

Hae D-korttia

Pyydä tarjous

Tutustu maksuvälinesopimusehtoihin. 

Ajankohtaista ammattiliikenteelle

Ajankohtaista tietoa ja tankkausetuja Teboilin D-korttiasiakkaille.

Lue lisää

Max Drive

Teboilin polttoaineet ovat nyt Max Drive -polttoainetuoteperhe. Uuden sukupolven lisäaineistuksella säästöjä polttoainetalouteen!

Lue lisää

Teboil Green+ Uusiutuva Diesel

Kaikille dieselmoottoreille soveltuva Teboil Green+ on sataprosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistettu dieselpolttoaine.

Lue lisää

Teboil Green+ Uusiutuva Polttoöljy

Nykyaikainen polttoöljy vaativiinkin tarpeisiin. Valmistettu kokonaan jäte- ja tähderaaka-aineista.

Lue lisää

DKV-kortti ammattiliikenteen ulkomaan ajoon

DKV-kortti on monipuolisin ja laajimmin toimiva ammattiliikenteen palvelu- ja luottokortti Euroopassa.

Lue lisää

Teboil-mobiilisovellus

Teboilin uudella mobiilisovelluksella tankkaaminen on nopeaa ja helppoa!

Lue lisää