Teboil D-kortti

Teboil D-kortti on ammattiliikenteen ja koneyrittäjän tankkaus- ja maksukortti, joka antaa maksuaikaa ja mahdollisuuden jaksottaa kustannuksia. Teboil D-kortilla voi tankata dieseliä ja moottoripolttoöljyä sopimushintaan Teboilin koko Suomen kattavassa D-automaattien, huoltoasemien ja automaattiasemien verkostossa - yhteensä noin 450 tankkauspaikassa. Lisäksi kortilla saa kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Teboil-huoltoasemilla. 

Kolme ostoluokkaa

Teboil D-kortin osto-oikeudet määrittelevän ostoluokan voi valita käyttötarpeen mukaan: 

A-ostoluokan kortilla voi tankata dieseliä ja moottoripolttoöljyä kaikista Teboilin automaateista.

B-ostoluokan kortilla dieselin ja moottoripolttoöljyn voi maksaa automaattien lisäksi myös Teboil-huoltoasemien kassoilla.

C-ostoluokan kortti on ostokelpoisuudeltaan laajin – sillä voi dieselin ja moottoripolttoöljyn lisäksi ostaa myös bensiiniä sekä kaikkia Teboil-huoltoasemien tuotteita ja palveluita lukuun ottamatta rahapelejä.

Kaikilla ostoluokilla voi tankata AdBlue-ureavesiliuosta sitä jakelevista noin 170 D-automaatista.

Korttikohtainen ostoerittely

D-korttiostot laskutetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Laskun liitteenä saa korttikohtaisen ostoerittelyn. Lisäksi laskulla voi seurata ajoneuvon keskikulutusta syöttämällä ajokilometrit aina tankkauksen yhteydessä. Jokaisessa laskussa näkyy myös ostokertymä kalenterivuoden alusta lähtien. Teboil D-kortti on koroton, eikä siitä peritä tilinhoitomaksua.

Täytä korttihakemus tai pyydä tarjous

Täytä Teboil D-korttihakemus heti tai lähetä meille tarjouspyyntö yrityksen D-korteista.