Yrityksille

Teboil on kokonaisvaltainen kumppani yritysten kaikkiin nestekaasutarpeisiin.

Teboil toimittaa nestekaasua teollisuus- ja ammattikäyttöön sekä pulloissa että säiliöissä. Oma maahantuonti ja varasto sekä maanlaajuiset jakelukuljetukset varmistavat luotettavat nestekaasutoimitukset kaikissa olosuhteissa.

Teboilin nestekaasuammattilaiset ovat käytettävissä kaikissa nestekaasuun ja nestekaasujärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Kokonaispalvelumme käsittää myös avaimet käteen -toimintona räätälöidyt laiteratkaisut ja nestekaasujärjestelmät.

Pyydä tarjous Hae yhteyshenkilöä

TEBOIL-PULLOKAASU YRITYS- JA AMMATTIKÄYTTÖÖN

Teboil toimittaa moottorikaasua 11 kg:n teräspullossa. Moottorikaasupullo sijoitetaan ajoneuvoon kyljelleen venttiiliaukko alaspäin. Pullon erottaa tavallisesta KV-pullosta venttiiliä ympäröivästä punaisesta suojarenkaasta. Teboilin moottorikaasupulloja käytetään mm. trukeissa ja jäänhuoltokoneissa. 

Moottorikaasupullo
Kaasu virtaa pullosta ulos nesteenä. Pullo on varustettu sulkuventtiilillä ja liikavirtausventtiilillä, joka estää kaasun virtaamisen pullosta, jos nesteputki tai jokin liitos vaurioituu.

HUOM! Moottorikaasupullot on tarkoitettu vain moottorin polttoainekäyttöön. Muussa käytössä ne ovat vaarallisia.

Kierreventtiilillä varustettu 33 kg:n teräspullo on tarkoitettu kohteisiin, joissa tarvitaan suurta tehoa ja suurempaa höyrystymiskykyä. Käyttökohteita ovat mm. teollisuuden lämmittimet, kaasukäyttöiset infrapunasäteilijät, polttoleikkaus ja ravintoloiden keittiöt.

Nestekaasupullojen koko ilmoitetaan sisään mahtuvan kaasumäärän mukaan. Taarapaino on merkitty pullon yläosaan.

TEBOIL-SÄILIÖKAASU LÄMMITYKSEEN JA ERI PROSESSEIHIN

Teboil on merkittävä teollisuuden nestekaasukumppani ja meillä on pitkä kokemus räätälöityjen nestekaasuratkaisujen toimittamisesta eri teollisuuden aloille lämmitykseen ja prosesseihin. Teboilin kokonaispalvelu käsittää avaimet käteen -toimintona räätälöidyt laiteratkaisut ja nestekaasujärjestelmät. Teboil hoitaa viranomais- ja turvamääräykset, suunnittelun, laskelmat ja piirustukset, perustamis- ja viranomaisluvat sekä laitteet ja varusteet, niiden asennukset, huollot ja määräaikaistarkastukset. Järjestämme asiakkaillemme myös nestekaasunkäytön ja nestekaasujärjestelmien edellyttämää koulutusta.

Teboilin palveluun sisältyvät myös kaikki nestekaasulaitteet ja varusteet. Teboil edustaa merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä laitetoimittajia. Teboil toimittaa teollisuudelle sekä yksittäisiä laitteita ja varusteita että kokonaisratkaisuja. Teboil tarjoaa myös laitteisiin ja järjestelmiin liittyvän asennus- ja huoltopalvelun. Kun Teboil vastaa asennuksesta ja huollosta, se huolehtii jatkossa myös järjestelmän määräaikaistarkastuksista, toimivuudesta ja turvallisuudesta.  

Nestekaasulaitteita

- kiinteät ja siirrettävät säiliöt varusteineen
- höyrystimet
- putkistot, paineensäätimet
- polttimet, pumput
- kattilat
- rakennuskuivaajat
- säteilylämmittimet