Kanta-asiakkuus kannattaa

Tankkaa edullisemmin ja hyödynnä tarjoukset Teboil-huoltoasemilla.

Kesäetuna saat Teboilin kanta-asiakaskortilla bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,4 snt/litra, kun alennus on normaalisti 2 snt/litra - siis  20 % enemmän kuin tavallisesti!


Kesäetu on voimassa 1.6.-31.7.2019 Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla lukuunottamatta Teboil Express -automaatiasemia Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.

Polttoaine-edun lisäksi kanta-asiakas saa kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Vuonna 2019 myös arvomme joka viikko yhden 500 € Teboil-lahjakortin kaikkien kanta-asiakaskorttiaan (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) käyttäneiden kesken; lue lisää arvonnasta >>

Osallistuminen on helppoa

Osallistut arvontaan käyttämällä kanta-asiakaskorttiasi (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) oston yhteydessä.

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi täyttämällä Teboil Asiakaskorttihakemus netissä, ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat asiakaskortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.

Kesäkuun kanta-asiakastarjoukset

Toffeelettiviineri ja pieni kahvi 3,50 € (ilman korttia 4,80 € - etusi 1,30 € eli 27 %)
Iso ruisruutu metwursti-kananmuna 3,90
(ilman korttia 4,90 € - etusi 1 € eli 20 %)
Teboil Kesälasinpesuneste 3 x 3 litraa yht. 10(ilman korttia 11,85 € - etusi 1,85 € eli 16 %)

Teboil kuukauden kanta-asiakastarjous

Teboil kuukauden kanta-asiakastarjous

Teboil kuukauden kanta-asiakastarjous

Teboil 85 Juhlaburger 10,90 € (myös ilman kanta-asiakaskorttia)

Teboil 85 JuhlaburgerNämä kanta-asiakastarjoukset saat Teboil Asiakaskortilla, Teboil Maksuaikakortilla, Teboil Yrityskortilla ja Teboil D-kortilla.