Kanta-asiakkuus kannattaa

Tankkaa edullisemmin ja hyödynnä tarjoukset Teboil-huoltoasemilla.

Teboil Asiakaskortti on yksityisautoilijan ilmainen käteiskortti, joka kannattaa pitää aina matkassa. Asiakaskortilla saat bensiinistä ja dieselistä alennusta 3 senttiä/litra ajalla 15.11.-31.12.2018 (norm. 2 snt/litra) kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia. (Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.)

Polttoaine-edun lisäksi kanta-asiakas saa kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi täyttämällä Teboil Asiakaskorttihakemus netissä, ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat asiakaskortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.

Marraskuun kanta-asiakastarjoukset

Vaniljamunkki ja pieni kahvi 3,40 € (ilman korttia 4,60 € - etusi 1,20 € eli 26 %)
Kinder Bueno 43 g ja pieni kahvi 2,50 €
(ilman korttia 3,30 € - etusi 0,80 € eli 24 %)
Kinkku-kananmunapatonki 4,90 € (ilman korttia 5,30 € - etusi 0,40 € eli 8 %)Päivän leike 10,90 € (myös ilman kanta-asiakaskorttia)

sis. possunleike, perunat ja kastike (valinnaisesti bearnaisekastike/pippurikastike/maustevoi)Nämä kanta-asiakastarjoukset saat Teboil Asiakaskortilla, Teboil Maksuaikakortilla, Teboil Yrityskortilla ja Teboil D-kortilla.