Kanta-asiakkuus kannattaa

Tankkaa edullisemmin ja hyödynnä tarjoukset Teboil-huoltoasemilla.

Teboilin kanta-asiakkaana saat alennusta 2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä Teboil-huoltoasemilta ja -automaattiasemilta lukuun ottamatta nettohintaisia Teboil Express -automaattiasemia. (Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.)

Polttoaine-edun lisäksi kanta-asiakas saa kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Vuonna 2019 myös arvomme joka viikko yhden 500 € Teboil-lahjakortin kaikkien kanta-asiakaskorttiaan (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) käyttäneiden kesken; lue lisää arvonnasta >>

Osallistuminen on helppoa

Osallistut arvontaan käyttämällä kanta-asiakaskorttiasi (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) oston yhteydessä.

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi täyttämällä Teboil Asiakaskorttihakemus netissä, ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat asiakaskortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.

Marraskuun kanta-asiakastarjoukset

Vaniljamunkki ja pieni kahvi 3,50 € (ilman korttia 4,90 € - etusi 1,40 € eli 29 %)
Ruispuolikuu (kinkku-juusto) 4,20
(ilman korttia 4,90 € - etusi 0,70 € eli 14 %)

Teboil kuukauden kanta-asiakastarjous

Teboil kuukauden kanta-asiakastarjous

Teboil 85 Juhlaburger 10,90 € (myös ilman kanta-asiakaskorttia)

Teboil 85 JuhlaburgerNämä kanta-asiakastarjoukset saat Teboil Asiakaskortilla, Teboil Maksuaikakortilla, Teboil Yrityskortilla ja Teboil D-kortilla.