Kanta-asiakkuus kannattaa

Tankkaa edullisemmin ja hyödynnä tarjoukset Teboil-huoltoasemilla.

Teboilin kanta-asiakkaana saat alennusta 2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä Teboil-huoltoasemilta ja -automaattiasemilta lukuun ottamatta nettohintaisia Teboil Express -automaattiasemia. (Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.)

Polttoaine-edun lisäksi kanta-asiakas saa kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi hakemalla Teboil asiakaskorttia verkkopalvelussa ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat asiakaskortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Lähialueesi edut ja tarjoukset ensimmäisten joukossa. Asiakaskorttiasiakkaana saat oman alueesi Teboil-kauppiaiden ja Teboilin edut ja tarjoukset ensimmäisten joukossa. Nyt markkinointiluvan päivittäminen kortillesi onnistuu helposti tästä.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.

Toukokuun kanta-asiakastarjoukset

Pitkä Viineri ja pieni kahvi 3,90€ (ilman korttia 5,10 €)

Kinkku-kananmuna vehnäsämpylä 4,30 € (ilman korttia 4,90 €)

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Nämä kanta-asiakastarjoukset saat Teboil Asiakaskortilla, Teboil Maksuaikakortilla, Teboil Yrityskortilla ja Teboil D-kortilla.