Uusi HeVimpi lounas

Teboilin uudistuneessa lounaspöydässä maistuvat tuoreet, raikkaat ja entistä terveellisemmät ruoat.

Mukana on ruokaisia salaatteja sekä erilaisia proteiinin lähteitä. Perinteisten lihan, kanan tai juustojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi papuja, herneitä tai linssejä.

Lounaan pääruokavaihtoehdoissa on aina kotiruoka, jossa tuntuvat perinteiset ja turvalliset maut. Toisena vaihtoehtona on mielenkiintoisia makuja maailmalta. Monilla asemilla pöydässä on vielä päivän keitto, joka on usein valmistettu kasviksista.

Teboil HeVimpi lounas

Raaka-aineet ratkaisevat

Raaka-aineiden laatu on hyvässä ruoassa ratkaiseva tekijä. Teboilin lounaalla ne ovat kotimaisia ja usein läheltä hankittuja. Ruokalistan suunnittelussa seurataan ruokavuoden sesonkeja.

Paikallisen kokin persoonallinen kädenjälki saa näkyä, eikä ruokien valmistuksessa käytetä teollisia ratkaisuja. Mukana on esimerkiksi paikan päällä tehtyjä salaattien kastikkeita ja marinadeja sekä runsaasti tuoreita yrttejä.

Uuden, HeVimmän lounaan löydät jo seuraavilta Teboil-huoltamoilta:

Espoo Kivenlahti; Helsinki Itäväylä; Helsinki Munkkivuori; Helsinki Pakila; Helsinki Ruskeasuo; Heinola Jyränkö; Heinola Tähtihovi; Hyvinkää Kehäkuja; Hyvinkää Sveitsinhovi; Järvenpää; Kangasniemi Lapaskangas; Kerava; Kuopio Rastaantie; Lappeenranta Pallo; Lempäälä Pirkanhovi; Leppävirta; Liperi Käsämä; Nokia Keskusta; Paimio Hevonpää; Siilinjärvi Vuorela Siilinhovi; Simpele; Suomussalmi Turjanhovi; Sysmä; Tampere Aitolahti; Tuusniemi; Vaasa Laturintie; Vantaa Avia; Vantaa Kaivoksela; Vantaa Koivuhaka; Vantaa Tikkurila;  Ylöjärvi.