Hyvä ammattiliiton jäsen

Liittosi jäsenkortilla saat merkittäviä etuja Teboil-asemilla: edullisemman tankkauksen lisäksi saat alennusta autonpesuista, voiteluaineista, autokemikaaleista ja nestekaasusta. Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, liittosi on neuvotellut sinulle erikoisedut myös hankkiessasi Teboil Maksuaikakortin.

KESÄN PARAS PYSÄHDYS TEBOILILLA

Aurinkoinen ja kaunis kesä on alkanut Suomessa. Kotimaan matkailu tarjoaakin parhaat näkymät Suomesta. Liitto ja järjestökorteilla onkin korotettu alennus 2,5snt/l juhannuksesta  elokuun alkuun asti 23.6.-15.8. Annosruokalistammekin on uudistunut maukkailla annoksilla joita kannattaakin maistella pitkin matkaa.

KESKITÄ LOUNAASI JA HANKI TEBOILIN LOUNASPASSI

Nyt kannattaa keskittää lounashetket suosikki-huoltsikalle. Jokaisesta lounaasta saat leiman lounaspassiin ja joka yhdestoista lounas on sinulle ilmainen. Passi on asemakohtainen ja voimassa 12 kuukautta ensimmäisestä leimasta. Leiman saa jokaisesta 7,90 tai enemmän maksavasta lounaasta. Tervetuloa Teboilille lounaalle!

MUUT EDUT

Liittosi / järjestösi jäsenkortilla saat muitakin etuja palvelevilta Teboil-asemiltamme. Esimerkiksi pesuista saat aina -5% halvemmalla. Näin huollat kerralla kuntoon sekä auton että kuljettajan.

Lue lisää

MAKSUAIKAKORTTI

Sinulla on mahdollisuus myös hankkia Teboilin maksuaikakortti ja saada siihen korotettu liitto- / järjestöalennus. Maksuaikakortilla teet kaikki autoiluun liittyvät ostot asemiltamme helposti ja vaivattomasti. Ostoksesi laskutetaan kerran kuussa.

Lue lisää

 

Liittosi jäsenkortti on samalla Teboil-etukortti, jolla saat polttonestealennuksen lisäksi tuntuvia tuote-etuja.

Lue lisää

Teboil Maksuaikakortti on vaivaton tapa hoitaa kaikki Teboililla tekemäsi ostokset, tuotteista palveluihin.

Lue lisää