Teboil Motor/Lämmitys Activ

Teboil Motor/Lämmitys Activ on erityisesti lämmityskäyttöön tarkoitettu korkealaatuinen kevyt polttoöljy. Se sisältää tehokkaan palamiskatalyytin, joka aktiivisesti parantaa palamista ja vähentää merkittävästi noen muodostumista kattilassa.

Teboil Motor/Lämmitys Activ palaa täydellisemmin kuin tavalliset lämmitysöljyt. Parempi palaminen ja puhtaampi kattila tuottavat yhdessä enemmän energiaa lämmitykseen, mikä säästää öljynkulutuksessa. Pidempään puhtaana pysyvä laitteisto taas pienentää huollon tarvetta.

Kesälaatu soveltuu lämmityskäyttöön ympäri vuoden, kun säiliö on sijoitettu lämpimään sisätilaan ja useimmiten, kun säiliö on maan alla niin, että öljyn alin varastointilämpötila ei laske alle tyypillisen samepisteen eli 0 °C.

Tutkitusti vähemmän nokea

VTT teki useita eri palamiskokeita, joissa tutkittiin mm. nokilukua ja savukaasujen lämpötilaa. Teboil Motor/Lämmitys Activin nokiluku pysyi tasaisen alhaisena, vaikka käyttötunnit kasvoivat. Nokiluku oli alle puolet tutkimuksessa käytettyyn tavalliseen polttoöljyyn verrattuna. Nokiluvun alhainen taso ja savukaasujen lämpötilan vähäinen nousu tarkoittavat, että öljy palaa puhtaasti. Kattilaan ei muodostu ylimääräistä nokikerrosta. Tulokset perustuvat VTT:n raporttiin nro PRO521/02.

Monen edun lämmitysöljy

  • Palaa puhtaasti eli nokea syntyy vähemmän.
  • Tuottaa enemmän lämpöä.
  • Minimoi kattilan puhdistustarpeen.
  • Helpottaa kattilan puhdistusta.
  • Sisältää erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet.
  • Säästää öljynkulutuksessa ja laitteiston huoltokustannuksissa.

Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittelevat puhtaasti palavaa Teboil Motor/Lämmitys Activ -kevytpolttoöljyä.

>> Käyttöturvallisuustiedote