Ajankohtaista ammattiliikenteelle

Alla ajankohtaista tietoa sekä tankkausetuja Teboilin D-korttilasiakkaille.

MAX DRIVE DIESEL

Kotimainen Teboil Diesel on täydennetty Teboilille räätälöidyllä uuden sukupolven lisäaineistuksella, joka parantaa polttoainetalouttaDiesel Max Drive on tankattavissa jokaisella Teboil-asemalla ja se on korvannut aiemman myynnissä olevan dieselin.

TEBOILIN UUSI MOBIILISOVELLUS ON KÄTEVIN TAPA TANKATA

Teboililla on uusi mobiilisovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista. Sovelluksella maksat tankkaukset vaivattomasti kaikkien Teboil-asemien automaateilla ympäri Suomen. Yrityksen pääkäyttäjä aktivoi mobiilimaksamisen halutuille D-korteille KorttiExtranetissä. 

GREEN+ UUSIUTUVA POLTTOÖLJY – NYT TANKATTAVISSA MYÖS TURUSSA

100 % uusiutuvasta raaka-aineesta valmistettua Green+ uusiutuvaa polttoöljyä voit tankata tällä hetkellä yhteensä viidellä asemalla: Espoo Lommila •  Helsinki Ruskeasuo • Helsinki Itäväylä • Kauniainen • Turku Satakunnantie

tankkausetu MUSTASAARI FLADAN JA VIKBY

Mustasaari Fladan ja Vikbyn D-automaateista yli 200 litraa dieseliä/moottoripolttoöljyä tankanneille tajoamme pullakahvit ja yli 400 litraa dieseliä/moottoripolttoöljyä tankanneille tarjoamme sämpyläkahvit.

Edun saa 30.6.2024 asti näyttämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla.

TANKKAUSETU SAVITAIPALE

Tarjoamme Savitaipaleen D-automaatista yli 200 litraa dieseliä tai yli 500 litraa moottoripolttoöljyä tankanneille valinnan mukaan sämpylä- tai pullakahvit.

Etu on voimassa toistaiseksi näyttämällä päivän tankkauskuitin Savitaipaleen Helmen kassalla. HUOM! Isompi sämpylä + 1 €.

TANKKAUSETU TERVOLA PEURA

Tervola Peuran D-automaateista yli 250 litraa dieseliä tai yli 350 litraa moottoripolttoöljyä tankanneille tarjoamme  lättykahvit tai 3 € alennuksen ravintolatuotteista. Etu on voimassa toistaiseksi näyttämällä päivän tankkauskuitin Mäkipeuran kassalla.