GREEN+ uusiutuva polttoöljy nyt huoltamojakeluun

Teboil Green+ uusiutuvaa polttoöljyä voi nyt tankata Helsinki Ruskeasuon ja Kauniaisten Teboil-huoltamoilla 14.03.2022 alkaen. Tuotteen asemajakelun aloittaminen mahdollistaa pienempien erien tankkaamisen.

14.3.2022

Teboil tarjoaa mahdollisuuden tankata pieniä määriä sataprosenttisesti uusiutuvaa polttoöljyä työkoneisiin. Tuotteen säiliötoimituksen minimimäärä on 2 000 litraa, mutta nyt valikoiduilla asemilla voi tankata tuotetta suoraan koneeseen tai siirrettävään polttoainesäiliöön.

Teboil Green+ uusiutuva polttoöljy on valmistettu kokonaan jäte- ja tähderaaka-aineista. Tuotteen hiilijalanjälki on liki 90 % pienempi koko elinkaaren ajalta fossiiliseen polttoöljyyn verrattuna. Teboil Green+ uusiutuva polttoöljy soveltuu kaikille työkoneille sellaisenaan ja pienentää vanhempien työkoneiden lähipäästöjä.

Uusi asemajakelu auttaa merkittävästi koneyrittäjiä, joilla on työmaita Helsinki Ruskeasuon ja Kauniaisten läheisyydessä. Myös kunnat ja kaupungit sekä yhä useammat yritykset, jotka haluavat tehdä polttoöljyn käytön suhteen vastuullisia valintoja voivat hyödyntää tätä mahdollisuutta.

Asematiedot:

Teboil Helsinki Ruskeasuo

Koroistentie 10, 00280 Helsinki Puh. 09 4777810

Teboil Kauniainen

Kauniaistentie 1, 02700 Kauniainen