Uutuus: Teboil Special CSX Grease – voitelurasva kovaan kuormitukseen

Teboilin valikoimaan on tullut uusi voitelurasva, joka sopii raskaaseen käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin.

Teboil Special CSX Grease on kalsiumsulfonaattikompleksi-saentimella valmistettu erikoisvoitelurasva. Saennin antaa tuotteelle poikkeuksellisen hyvän kuormankantokyvyn, joten se sopii raskaasti kuormitettuihin voitelukohteisiin. Rasva antaa tehokkaan voitelusuojan myös iskumaisesti kuormittuvissa kohteissa. 

Luotettava voitelu vaikeisiin olosuhteisiin

Rasvalla on erittäin hyvä mekaaninen kestävyys ja se säilyttää ominaisuutensa myös vaativissa sääolosuhteissa. Vakaiden ominaisuuksiensa ansiosta rasva auttaa pidentämään kaluston käyttöikää myös niissä kohteissa, joissa voiteluhuoltoa suoritetaan harvemmin.

Teboil Special CSX Grease soveltuu erinomaisesti vaihteleviin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Se käyttölämpötila-alue on erittäin laaja, -30...+140 °C ja sietää hetkellisesti jopa 180 °C lämpötilaa. Erittäin hyvän kiinnipysyvyyden ansiosta voitelu on luotettavaa myös silloin kun voitelukohde altistuu vesiroiskeille. Rasvan valmistuksessa käytetään tehokasta lisäaineistusta, joka parantaa rasvan antamaa korroosiosuojaa.

Rasva on erittäin monikäyttöinen. Se soveltuu useisiin niveliin ja laakereihin erilaissa voitelukohteissa kuten maanrakennus- ja kaivoskoneissa, asfalttikoneissa, maatalouskoneissa ja muussa raskaassa kalustossa sekä vesiliikenteen aluksissa.