Viitasaarella avattu nopean asioinnin Drive-in asema

Viitasaaren (Kuljettajantie 5) automaattiaseman ja ammattiliikenteen D-automaatin yhteyteen on avattu upouusi Drive-in asema!

Valikoimissa on ketjumme suosituimpien kahvio- ja kioskituotteiden lisäksi herkullisia hampurilaisia, pizzoja, lihapullia ja muita perinteisiä annoksia.

Viitasaaren Drive-in asema palvelee arkisin klo 6–20, lauantaisin 8–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Lämpimästi tervetuloa!

PAIKALLISET KAUPPIASYRITTÄJÄT

Modernit Drive-in asemat ovat osa jatkuvaa kasvuamme ja pyrkimystämme tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Palvelusta vastaavat tuttuun tapaan kauppiasyrittäjät henkilökuntineen, kuten muillakin huoltamoillamme.

AUTOKAISTA NOPEAAN ASIOINTIIN

Drive-in asemilla on kevyttä liikennettä palveleva autokaista ja kompakteilla asemilla on sisätiloissa 10 asiakaspaikkaa.

TAUKOPAIKKOJA AMMATTILIIKENTEELLE

Sijainneiltaan asemat palvelevat erinomaisesti myös ammattiliikennettä ja tonteilla ajo on sujuvaa myös raskaalla kalustolla. Drive-in asemilla tarjotaan tankkausetu ammattiliikenteelle yli 200 litran tankkauksista, perustuen samalla tontilla tehdyn D-automaattiaseman tankkauskuittiin.

PALVELUVERKOSTO LAAJENEE

Drive-in asemia avataan vuoden mittaan eri puolille Suomea Teboilin automaattiasemien tai Express-automaattiasemien yhteyteen. Usealla tontilla on myös ammattiliikenteen D-automaatti. Uudet Drive-in asemat laajentavat palvelevaa Teboil-verkostoa ja tuovat lisää pysähdyspaikkoja tiellä liikkujille sekä paikallisia palveluita lähialueen asiakkaille.

uusia DRIVE-IN asemia tulossa!

Seuraavat Drive-in asemat avataan Simo Maksniemessä sekä Lahden Patometsässä.