Haemme yrittäjää Espoon Kivenlahteen

Etsimme Teboil Kivenlahden uudistetulle huoltamolle energistä ja vastuullista johtohahmoa, joka kantaa vastuun päivittäisestä toiminnasta ja innostuu yhdessä kanssamme kehittämään uusia ratkaisuja.

Yrittäjyys Teboililla

Yrittäjyys Teboililla mahdollistaa vapauden ja vastuun vaikuttaa huoltamon päivittäiseen toimintaan ja menestykseen. Yrittäjä saa käyttöönsä Teboilin laatiman tuotevalikoiman ja konseptit, jotka on laadittu tarkkaan tavoitellen kasvua ja menestystä. Tämä rooli sopii erityisesti henkilölle, jolla on jo kokemusta ja intohimoa huoltamoalaa kohtaan. Teboilin ketjuohjaustiimi tukee yrittäjää matkan varrella tarjoamalla koulutusta sekä liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntemusta.

Teboil Kivenlahden palveluihin kuuluvat ravintolan ja kahvion lisäksi 24h-autopesula. Aseman ilme on uudistettu huolella valituilla materiaaleilla ja moderneilla tyylivirtauksilla, luoden asiakkaillemme äärimmäisen viihtyisän huoltamokokemuksen.

Kivenlahden huoltamon uudelle yrittäjälle voidaan tarjota erilaisia sopimusmallivaihtoehtoja.

Täytä hakulomake

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja Kivenlahden huoltamosta ja sopimusmalleistamme antaa tarvittaessa aluepäällikkö Mika Mäkinen puhelimitse 0400 528 059 tai sähköpostitse mika.makinen@teboil.fi.