Avoimet kauppiaspaikat

Tutustu avoinna oleviin kauppiaspaikkoihin ja jätä hakemus! Voit myös ottaa meihin yhteyttä koskien kauppiaana toimimista alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Katso myös yhtiömme esittelyvideo kauppiaana toimimisesta. 

Kiinnostuitko? Hienoa, jätä meille yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä:

 Ottakaa minuun yhteyttä

MILLAISTA ON TOIMIA TEBOIL-KAUPPIAANA?

Katso video, missä huoltoasemaliiketoiminnan johtaja Mikko Rauhanen sekä markkinointi- ja viestintäjohtaja kertovat lisää.

Tutustu Teboil-kauppiaisiin

Risto ja Jani, Teboil Vantaa Tikkurila

Moikka! Me olemme Risto ja Jani, Teboil Tikkurilan uudet kauppiaat. Nyt on vierähtänyt muutama kuukausi näitä hommia huoltamolla ja erityisesti työn monipuolisuus on miellyttänyt meitä kovasti – päästään tekemään kaikkea kuorman purusta taloushommiin. Ristolla on 15 vuoden kokemus ravintolakokin/keittiömestarin sekä myynnin hommista ja Jani on työskennellyt 25 vuotta autoalan jälkimarkkinoinnin parissa.

Lue lisää

Lea & Jyrki Meronen, Teboil Jämsä

”Paremmasta en tiedä, kun en ole muuta koskaan tehnyt”, toisen polven Teboil-kauppias Jyrki Meronen naurahtaa. ”Mutta totta puhuen olen kyllä aina tuntenut olevani juuri oikealla alalla.”

Lue lisää

Ville Hynninen, Teboil Turku Rautatehtaankatu

Kun Ville Hynninen aloitti Turussa Rautatehtaankadun Teboil-kauppiaana, lounaita myytiin päivässä 40. Nykyään Teboil Herkkuna tunnetulla asemalla käy päivittäin yli 300 lounastavaa asiakasta. ”Osaava kokki on tärkeä osa menestystä”, Ville kertoo. ”Kun kokkimme Jukka on työvuorossa, ruuan mausta tulee aina kehuja, eikä biojäte pauku.”

Lue lisää