Haemme yrittäjää Helsingin Lassilaan

Etsimme uudelle Kaupintien Drive-In huoltamollemme tehokasta johtohahmoa vastaamaan huoltamon päivittäisten toimintojen sujuvuudesta ja ideoimaan kanssamme uusia ratkaisuja.

 

Helsinkiin kesän 2024 aikana valmistuva upouusi Drive-In huoltamo tulee tarjoamaan asiakkaillemme aivan uudenlaisen huoltamopalvelukokemuksen. Trendikkään ja kompaktin huoltoaseman yrittäjänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää luovuuttasi kehittäessäsi uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Samalla sitoudut ketjun konsepteihin ja valikoimaan.

Valikoimassa ja liiketilojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti take away- asiakkaat ja huoltamoa pyörittävälle tiimille avautuu myös mahdollisuus päästä loistamaan autokaistalla.

Miksi rooli on erityinen?

Tässä huoltamomuodossa sinua ympäröivät modernit ja innostavat puitteet. Yrittäjänä sinulla on vapaus ja vastuu vaikuttaa huoltamon päivittäiseen toimintaan sekä sen menestymiseen. Rooli on erityisen antoisa sellaiselle osaajalle, jolle on saattanut jo kertyä vankkaa kokemusta ja intohimoa huoltamoalasta, mutta jolta löytyy myös paloa olla osana modernin huoltamokonseptin tuomaa aaltoa.

Miksi Drive-In huoltamo on erityinen?

Kuvittele uudenlainen ja helposti hallittava huoltamo, joka on tarkoin suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Uudenlainen konsepti antaa entistä paremmat mahdollisuudet uusien asiakasryhmien tavoittamiseen. Asiakkaille tarjotaan kioskituotteita, myynnillisiä kahvilatuotteita sekä hampurilaisia ja muita herkullisia annoksia suurempaa nälkää poteville.

Kaupintie Drive-In

Huoltoaseman rakentaminen aloitetaan tulevan kevään ja kesän aikana. Rakennus valmistuu arvioidusti kesäkuussa automaattiaseman yhteyteen osoitteeseen Kaupintie 19, 00440 Helsinki. Kiinteistön koko tulee olemaan 190m2.

Tule mukaan luotsaamaan huoltoasemaa, joka hurmaa asiakkaamme selkeydellään, raikkaalla ilmeellään ja ystävällisellä palvelullaan!

Huoltamolle tulee käyttöön erityinen ja kannustava toiminnanharjoittajan sopimusmalli. Mikäli olet valmis ottamaan ohjat käsiisi, täytä hakemuksesi jo tänään:

Täytä hakulomake

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lassilan alueesta vastaava kehittämispäällikkö Mari Koivunen antaa mielellään lisätietoja valmistuvasta huoltamosta sekä sopimusmallistamme puhelimitse 040 5240 186 ja sähköpostitse mari.koivunen@teboil.fi.