Haetaan yrittäjää Espooseen Olariin

Etsimme uudelle huoltamollemme tehokasta ja vastuullista johtohahmoa vastaamaan huoltamon päivittäisten toimintojen pyörittämisestä ja ideoimaan kanssamme uusia ratkaisuja.

Vuonna 2024 Espoon Olariin valmistuva upouusi Teboil -huoltamo tulee tarjoamaan asiakkaillemme aivan uudenlaisen huoltamopalvelukokemuksen. Trendikkään ja kompaktin huoltoaseman yrittäjänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää luovuuttasi kehittäessäsi uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Samalla sitoudut ketjun konsepteihin ja valikoimaan.

Olarin huoltamon valikoimaan kuuluvat muun muassa Rolls ja bistrokahvion tuotteet. Valikoimassa ja liiketilojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti kotiinkuljetuspalvelut ja Take Away- asiakkaat ja huoltamoa pyörittävälle tiimille avautuu myös mahdollisuus päästä loistamaan Drive In -kaistalla.

Miksi rooli on erityinen?

Tässä huoltamomuodossa sinua ympäröivät modernit ja innostavat puitteet. Yrittäjänä sinulla on vapaus ja vastuu vaikuttaa huoltamon päivittäiseen toimintaan sekä sen menestymiseen. Rooli on erityisen antoisa sellaiselle osaajalle, jolle on saattanut jo kertyä vankkaa kokemusta ja intohimoa huoltamoalasta, mutta jolta löytyy myös paloa olla osana modernin huoltamokonseptin tuomaa aaltoa.

Miksi Olarin huoltamo on erityinen?

Kuvittele näppärä, uudenlainen ja napakan kokoinen huoltamo, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Uudenlainen konsepti antaa entistä paremmat mahdollisuudet uusien asiakasryhmien tavoittamiseen. Asiakkaille tarjotaan tarkkaan valittuja kioskituotteita, myynnillisiä kahvilatuotteita sekä hampurilaisia ja muita herkullisia annoksia suurempaa nälkää poteville.

Teboil Olari:

Huoltoasema on rakennettu moduuleista ja kiinteistön koko on 95m2. Alueen asiakaskunta koostuu erityisesti ohikulkuliikenteestä, raskaalle kalustolle tarkoitetun D-automaatin käyttäjistä ja lähiseudun asukkaista. Läheisyydessä toimii useita suuria yrityksiä sekä Tapiolan liikuntapuisto.

Tule mukaan luotsaamaan huoltoasemaa, joka hurmaa asiakkaamme selkeydellään, raikkaalla ilmeellään ja ystävällisellä palvelullaan!

Huoltamolle tulee käyttöön uusi ja kannustava toiminnanharjoittajan sopimusmalli. Mikäli olet valmis ottamaan ohjat käsiisi, täytä hakemuksesi jo tänään:

Täytä hakulomake

Aluepäällikkö Mika Mäkinen antaa mielellään lisätietoja Olarin huoltamosta sekä uudistuneesta sopimusmallista puhelimitse 020 470 0573 tai sähköpostitse mika.makinen@teboil.fi.