Haemme yrittäjää Oulun Teboil Kaakkuriin

Etsimme Teboil Kaakkuriin tehokasta ja vastuullista johtohahmoa, joka vastaa huoltamon päivittäisestä toiminnasta ja työskentelee kanssamme uusien ratkaisujen ideoimiseksi.

Kaakkuri on yksi Oulun suurimmista aluekeskuksista ja se sijaitsee seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, valtatie 4:n varressa. Huoltamon ympäristö on vilkas ja sen lukuisat suuret tavaratalot tuovat jatkuvasti liikennettä.                             

Yrittäjyys Teboililla

Yrittäjyys Teboililla tarjoaa vapauden ja vastuun vaikuttaa huoltamon päivittäiseen toimintaan ja menestykseen. Yrittäjän ei tarvitse aloittaa nollasta, sillä hän saa käyttöönsä ketjuohjauksen laatiman tuotevalikoiman ja konseptin. Kaakkurin huoltamon palveluihin lukeutuu muun muassa kahvio ja ravintola. Rooli on erityisen antoisa henkilölle, jolle on jo kertynyt vankkaa kokemusta ja intohimoa huoltamoalasta. Teboilin ketjuohjaustiimi tukee yrittäjää matkan varrella tarjoamalla koulutusta sekä liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntemusta.

Kaakkurin huoltamolle tulee käyttöön uusi ja kannustava toiminnanharjoittajan sopimusmalli. Mikäli olet valmis ottamaan ohjat käsiisi, täytä hakemuksesi jo tänään!

Täytä hakulomake

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Oulun alueen huoltamoista vastaava, hinnoittelutiimin johtaja, Arto Ylönen antaa mielellään lisätietoja Kaakkurin huoltamosta ja uudistuneesta sopimusmallista puhelimitse 0400 588 022.