"Kaupungin paras lounaspaikka" - Teboil Severi Käpykankaan lounaspöydässä käy kuhina

Käpykankaan Teboil Severillä riittää tyytyväisiä lounastajia. Kauppias Seppo Halonen uskoo, että suositun lounaan salaisuus on ammattitaitoisessa henkilökunnassa, paikan päällä valmistetussa kotiruoassa ja hyvässä asiakaskokemuksessa.

Kauppiasuransa 1981 aloittanut Seppo Halonen on luotsannut Teboil Severi Käpykankaan asemaa vuodesta 1984 alkaen. Ensimmäisinä vuosina asemalla oli kahvio, ravintolatoiminta aloitettiin 1986. Vaikka paljon on vuosien varrella muuttunut, tärkeimmät asiat ovat pysyneet samana. ”Meille on alusta alkaen ollut tärkeää, että asemalla on hyvä ilmapiiri ja ammattitaidolla valmistettu ruoka. Asiakaskokemus on erittäin tärkeässä roolissa.” Halonen kertoo.

Lounasta tarjoillaan viikon jokaisena päivänä, ja se sisältää runsaan salaattipöydän lämpimine lisukkeineen, 2-4 pääruokavaihtoa sekä itseleivottuja leipiä. Vaihtoehtona on aina myös keittolounas. Kävijöitä riittää joka päivä ja uskollisia vakioasiakkaita on runsaasti.

”Suosikkilounaitamme ovat perinteiset lihapullat ja jauhelihapihvit, uunimakkara ja makkarapihvit sekä bearnaisebroileri ja lohileike. Niin se menee, että kun valmistetaan hyvää ruokaa, niin se kyllä aina maistuu.” Halonen toteaa.

Yhdessä keittiöhenkilökunnan kanssa suunnittelemme, mitä ruokia tarjoillaan. Suunnitteluun vaikuttaa asiakkaidemme mieltymykset ja toiveet. Hyvä sijainti ja aseman lounaan hyvä maine houkuttelee paikalle usein myös tien päällä kulkevia. Asemamme on myös bussiryhmien suosiossa.

”Saamme kiitosta siitä, että olemme kaupungin paras lounaspaikka. Usein matkailijoillekin suositellaan meidän lounasta. Puskaradio hyvästä ruoastamme kiirii siis pitkälle.” Halonen hymähtää tyytyväisenä.

 

 

Lue lisää Teboil Severin verkkosivuilla

Seuraa meitä Facebookissa

 

 

 

Kultainen luuta on yksi Teboil Severin lukuisista kunniamaininnoista.

 

Kultainen luuta on yksi Teboil Severin lukuisista kunniamaininnoista.