Teboil Lämmitysöljy kotitalouksille

Teboil toimittaa kotitalouksille lämmitysöljyn luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Teboil Kotilämpöpalvelu on kotitalouksille räätälöity monipuolinen ja turvallinen kokonaispalvelu.

Teboilin kevytpolttoöljyt Motor/Lämmitys ja Motor/Lämmitys Activ tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittavatkin Teboilin kevytpolttoöljyjä. Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

Kotilämpöpalvelu 

Teboilin Kotilämpöpalvelu on kotitalouksille räätälöity monipuolinen ja turvallinen kokonaispalvelu, jonka saat käyttöösi liittymällä Teboilin kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaana voit halutessasi jakaa maksusi jopa viiteen kuukausittaiseen maksuerään. Käytössäsi on myös hätäpalvelu öljyn loppuessa sekä tietysti kaikki muut Teboilin kanta-asiakasedut. Lämmitysöljytilauksistasi kertyy KotilämpöBonuksia kalenterivuosittain seuraavasti.

Ostomäärä litraa vuodessa Bonus
 2000 - 2499 10 €
 2500 - 2999 15 €
yli 3000 20 €


Bonukset hyvitetään automaattisesti seuraavan kalenterivuoden ensimmäisen tilauksen laskusta.

Maksuton tilauspalvelu ympäri vuorokauden

Tilaa koska vain soittamalla ilmaiseen tilausnumeroon 0800 183 300 (beställningar på svenska 0800 183 20), tai tee tilauksesi netissä.

Hyötytietoa öljylämmityksestä

Monipuolista tietoa öljylämmityksestä, lämmitysjärjestelmän kunnossapidosta ja energiansäästövinkkejä saat Öljyalan Palvelukeskuksen öljylämmittäjille suunnatulta neuvontasivustolta www.oljylammitys.fi