Vastuullisuus työnantajana

Palveluksessamme työskentelee noin 200 eri alan asiantuntijaa. Ketjuumme kuuluu 400 polttoaineen myyntipistettä, joista 100 on palvelevaa huoltoasemaa. Asemilla työskentelee 900 henkilöä, joiden työnantajina toimivat itsenäiset yrittäjät.

Turvallisuus ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy ovat kaiken toimintamme ytimessä. Siksi koulutamme jatkuvasti sekä kauppiaita, työntekijöitä että yhteistyökumppaneitamme. Kaikkien huoltoasemien työntekijöille järjestetään työturvallisuus- ja ympäristökoulutus, jossa käsitellään muun muassa vaarallisten kemikaalien säilytystä, paloturvallisuutta ja ympäristönsuojelua huoltoasemalla.

Pandemian aikana olemme kannustaneet kaikkia pääkonttorimme työntekijöitä etätöihin sekä tarjonneet mahdollisuuden konttorilla olevien työvälineiden hyödyntämiseen kotikonttorilla, mahdollisimman hyvän työergonomian saavuttamiseksi. Pääkonttorissa työskentelevien osalta meillä on voimassa tiukat ohjeistukset turvaväleistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta. Koronarokote kannustetaan ottamaan työaikana, jotta henkilöstö saadaan rokotettua mahdollisimman pian.

Teboil tarjoaa työntekijöilleen laajat terveydenhoitopalvelut, hyvät liikuntaedut ja henkilökunta-alennuksen palveluistamme ja tuotteistamme. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki.