Voiteluaineblogit

UUTUUS: Teboil 2T Snow Racing

Teboil 2T Snow Racing on suunniteltu erityisesti nykyaikaisten polttoaineen suoraruiskutuksella varustettujen moottorikelkkojen tarpeisiin.

Lue lisää

UUTUUS! Teboil Super XLD XFE 5W-30 polttoainetaloudelliseen ajoon

Huippuluokan täyssynteettinen raskaan kaluston moottoriöljy täyttää tiukat Volvo VDS-5 -suorituskyvyn vaatimukset.

Lue lisää

Valmistaudu talveen

Suomalaiset talviolosuhteet asettavat koneet ja laitteet koetukselle. Kova pakkanen haastaa voiteluöljyjen, polttoaineen sekä akun ominaisuudet. Pimeillä syys- ja talvikeleillä on tärkeää, että valot toimivat ja tuulilasi on puhdas. Polttimoiden ja pyyhkijänsulkien kunto onkin syytä tarkastaa hyvän sään aikana. Lisäksi lasinpesunestesäiliöön on kaadettava pakkasen kestävää pesuainetta. Liukkaisiin teihin kannattaa varautua vaihtamalla ajoissa talvirenkaat. Näin automatka jatkuu turvallisesti myös vaativammissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää

Kotimaista voiteluainetuotantoa jo 60 vuotta!

Aloitimme voiteluaineiden valmistuksen Helsingin Herttoniemessä vuonna 1963 ja vuonna 1992 voiteluainetuotanto siirtyi varta vasten rakennettuihin tehdastiloihin Haminaan. Tuotekehitys ja korkealaatuiset tuotteet ovat olleet keskiössä alusta alkaen.

Lue lisää

Oikeaa voitelua kaksitahtisille

Kesän lähestyessä veneet lasketaan vesille ja mopot ilmestyvät teille. Lumeton aika on sesonkia monille töille, joissa tarvitaan erilaisia pienkoneita kuten moottori- ja raivausahoja ja ruohotrimmereitä. Näissä koneissa kaksitahtiset moottorit ovat yleisiä, sillä niillä on suhteellisen kevyt ja yksinkertainen rakenne.

Lue lisää

Valinnan vaikeutta – vai helppoutta?

Mikä on oikea öljy minun autooni? Miksi vaihtoehtoja pitää olla niin paljon? Kun katsoo huoltoaseman tai valintamyymälän öljyhyllyä, valikoiman laajuus voi hämmentää. Tavallisen autoilijan ei tarvitse tuntea itseään tyhmäksi. Suhteellisen usein autoalan ammattilaisetkin joutuvat näkemään vähän vaivaa oikean öljyn löytämiseksi.

Lue lisää