Café

Alltid nybryggt kaffe – Detta löfte håller vi med hjälp av finländarnas favoritkaffe Paulig Juhla Mokka! Ta med dig en kopp eller njut i lugn och ro på plats, kanske med en munk som vi bakat här!

Våra alternativ sträcker sig från en kopp på 2,5 dl till jättemuggen på 4,5 dl, som tillfredsställer även det värsta kaffesuget.

Välkommen på gott kaffe!

PS. Visste du att kaffebönorna som Paulig använder kommer från 100 % verifierat hållbara källor? Läs mer om Pauligs hållbarhet.

SNABBMAT

ROLLS

Rolls tillhandahåller högklassig mat tillagad med omsorg av noggrant utvalda råvaror. Rolls föredrar inhemska råvaror, och som ett erkännande på detta har hamburgarna tilldelats Nyckelflaggan.

Sortimentets klassiker Mama, Papa och Baby har redan avnjutits i årtionden och även hamburgerfamiljen har blivit ett älskat koncept bland kunderna. Utöver sina hamburgare är företaget även känt för sina krispiga pommes frites. I utbudet tas hänsyn även till specialdieter, och under de senaste åren har fler veganska alternativ utvecklats.

SÖK EFTER NÄRMASTE TEBOIL ROLLS (CTA)

KOTIPIZZA

Finländska Kotipizza är Nordens största pizzakedja. På Kotipizza strävar alla efter läckra smaker. Källan till de utsökta smakerna kommer från färska och högklassiga råvaror. Men man ska också kunna äta maten med gott samvete. Därför produceras råvarorna på ett hållbart sätt.

Alla Kotipizzas pizzor och restauranger är unika, men kvaliteten förblir alltid densamma.

SÖK EFTER NÄRMASTE TEBOIL KOTIPIZZA (CTA)

SIBYLLA

Vem har sagt att snabbmat inte kan ha en hög kötthalt och vara en välsmakande kvalitetsprodukt? Sibylla är det. Produktsortimentet innehåller bland annat hamburgare, varmkorv, korv, pommes frites, köttbullar, köttpajer och kebab – beroende på land och kund. Sibylla är avsedd för dem på resande fot och för dem som vill ha högklassig och välsmakande mat snabbt.